Grigoraș revine la Timișoara

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 1 aprilie 2016

623 grigorasAntrenorul Petre Grigoraş revine în Liga 1 după o lună de la despărţirea de ASA Târgu Mureş. Grigoraş este noul antrenor al echipei ACS Poli Timişoara, după ce Florin Marin a fost demis în urma înfrângerii, 0-1, cu CSU Craiova.

Chiar dacă a refuzat prima ofertă a şefilor de la Timişoara, Petre Grigoraş s-a răzgândit. A acceptat oferta bănăţenilor şi are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

„Da, m-am înţeles cu Timişoara. Îmi asum un risc, cineva trebuie să-şi asume un risc. Este o perioadă dificilă, grea. Vor fi 11 finale, cât timp sunt speranţe, vor face şi eu tot posibilul să ne salvăm retrogradare. Prima dată nu mi-au dat speranţe că lucrurile s-ar putea îndrepta”, a spus Petre Grigoraş.

Cu 15 puncte, ACS Poli Timişoara ocupă locul 7, retrogradabil, în clasamentul play-out-ului Ligii 1 la fotbal.

Petre Grigoraş a antrenat ultima dată în Liga 1 la ASA Târgu Mureş de unde a fost demis după doar două etape şi în urma unui conflict cu jucătorii Adrian Mutu şi Eduard Stăncioiu. Ultimul meci al lui Grigoraş ca antrenor al echipei ASA Târgu Mureş a fost pe 21 februarie, în meciul pierdut 0-1 la Cluj cu CFR.

În cariera sa de antrenor Petre Grigoraş a mai antrenat echipele Farul Constanţa, Oţelul Galaţi, Politehnica Iaşi, Pandurii Târgu Jiu, Oţelul Galaţi şi CFR Cluj.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!