Grigoras vine la reunire!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 ianuarie 2014

517 petre grigorasSarbatorile au sosit pentru Petre Grigoras cu una dintre cele mai neplacute surprize din cariera sa de antrenor. Desi fusese asigurat ca va ramane la CFR, mai ales ca echipa incepuse sa practice un fotbal bun, tehnicianul a fost inlocuit cu Vasile Miriuta. De altfel ceva obisnuit la Cluj, acolo unde in clipa in care esti confirmat pe post este clar ca trebuie sa te apuci sa-ti faci bagajele.

Numai ca problemele nu se opresc aici. Formatia condusa de Arpad Paszkany are acum doi antrenori, contractul lui Petre Grigoras nefiind inca reziliat!

Petre Grigoras a anuntat ca doreste plata salariului integral pentru intreaga perioada a contractului, altfel fiind gata sa se prezinte la reunirea echipei din postura de antrenor a acesteia!

„Nu am semnat niciun act. Au spus ca ma suna dupa sarbatori sa ne intelegem, dar nu am mai fost sunat. Am discutat o singura data cu domnul Paszkany, dar aflasem deja ca am fost dat afara. A fost cam urat, dar nu ii port pica. El mi-a explicat motivele pentru care a renuntat la mine, eu am inteles si sper sa ne intelegem acum la reziliere, pentru ca mai am contract pana in vara. Am dreptul sa-mi cer toti banii pana la finalul contractului.

Daca nu ne intelegem? Ma prezint la reunire si gata! Totusi, eu sper si cred ca ne vom intelege intr-un fel sau altul. Eu ii respect pe cei de-acolo si i-am respectat pe toti cei cu care am colaborat, indiferent de clubul la care am activat. Si asa este si acum. Le urez mult succes in noul an si eu, daca ma intrebati, cred ca voi mai antrena la CFR la un moment dat. Am eu acest target in cariera, mi-am propus asta”, a spus el de final. 


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!