Grozav ar putea reveni in tara

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 16 decembrie 2013

515 gicu grozavGheorghe Grozav este la un pas de a reveni in Liga I, si asta la doar 6 luni dupa transferul sau in Rusia. Varful de 23 de ani nu s-a adaptat la Terek si, culmea, sunt sanse mari de a se intoarce sub forma de imprumut exact la echipa de la care a plecat, Petrolul.

Plecat in Rusia pentru aproximativ 2 milioane de euro, varful nu a impresionat, fiind doar o prezenta meteorica in prima echipa a rusilor.

Ploiestenii au simtit ca ar putea beneficia de acest lucru si au demarat discutiile legate de un imprumut al jucatorului. Sosit la Ploiesti, acesta ar putea intari serios echipa condusa de Contra, mai ales ca aceasta l-a imprumutat si pe Adrian Mutu, unul dintre cei mai experimentati atacanti ai momentului.

Desi duminica a fost etapa in Rusia, Grozav a fost prezent la Ploiesti, asistand la meciul fostilor sai colegi, disputat in compania Coronei Brasov. Daca si aceasta afacere va fi reusita, Grozav ar urma sa primeasca un salariu de 400.000 euro, salariu care va fi suportat de ambele echipe.

Doar patru partide a jucat Grozav pentru Terek, fara sa fie titular, iar cota sa de piata este estimata de transfermarkt.de la 2,5 milioane euro.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!