Grozav a scăpat de Terek

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 iunie 2014

537 gicu grozavGicu Grozav a terminat, am putea spune, un an de coşmar. Plecat de la Petrolul pentru două milioane de dolari, atacantul nu s-a adaptat în Cecenia, unde a ajuns la pachet cu Bokila. Grozav a jucat numai șapte meciuri în prima ligă din Rusia, fără să reuşească să înscrie vreun gol, şi a pierdut între timp şi locul la naţională, acolo unde era unul dintre favoriţii lui Victor Piţurcă.

Gicu Grozav a revenit în România şi spune că prima opţiune, în cazul în care nu îşi va putea găsi vreun contract în străinătate, va fi Petrolul. Grozav a fost văzut în mai multe rânduri în tribunele arenei Ilie Oană, de-a lungul sezonului. Lupii ar putea avea, însă, parte de concurenţa Stelei, acolo unde Grozav poate reintra în cărţi, mai ales în contextul unor schimbări de jucători în Ghencea.

„Din păcate, nu a fost un an prea bun. Sper ca în următoarele săptămâni să rezolv ceva, să merg undeva să joc, dar sunt optimist şi încrezător că pe viitor o să ajung din nou să joc”, a declarat Grozav.

Doar șapte meciuri a disputat Gicu Grozav în acest sezon pentru Terek în prima ligă din Rusia și a fost titular doar de două ori.

Grozav spune că în Cecenia nu i s-au dat prea multe şanse. Acum speră să îşi găsească un contract în Europa. Petrolul rămâne între opţiunile atacantului.

„Nu pot să-mi dau seama exact de ce, pentru că eu m-am pregătit foarte bine. Părerea mea e că nu mi s-au dat şanse. Ar fi prima mea opţiune să rămân afară, dar dacă nu se va rezolva nimic, sigur voi lua în calcul şi revenirea în ţară. Prima opţiune în ţară este Petrolul, fără doar şi poate”, a mai declarat Grozav.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!