Gust amar la CFR

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 mai 2014

534 iuliu muresan

CFR Cluj a câștigat cu FC Braşov (1-0) şi s-a apropiat de locurile ce duc în Europa. Iuliu Mureşan a declarat imediat după finalul partidei cu brașovenii că încheie sezonul cu un gust amar, dar a anunțat că va urma unul şi mai greu. Preşedintele clujenilor a dezvăluit că Adunarea Generală a LPF se va întruni pe 20 mai şi va discuta restrângerea numărului de echipe din campionat la 14.

„Sezonul viitor va fi foarte dificil, pentru că va fi sezonul când se va restrânge numărul de echipe. Noi suntem perfect de acord, nivelul este oricum destul de scăzut şi nu văd de ce nu s-ar vota aşa. Ar fi mult mai atractiv şi pentru televiziuni, pentru că alta e să joci de patru ori cu Steaua, de patru ori cu Dinamo. Şi la retrogradare la fel, dacă s-ar juca un play-out ar fi la fel de interesant ca şi play-off-ul”, a spus Mureşan. O informație care atârnă greu și care ar putea duce, dacă se va materializa, la ridicarea nivelului Ligii I, unul extrem de scăzut.

CFR Cluj a dominat campionatul românesc timp de mai bine de 5 ani, timp în care ardelenii au obţinut de trei ori titlul şi au câştigat alte cinci trofee interne. Acum clujenii sunt de nerecunoscut, mai ales în acest an. Iuliu Mureşan o felicită pe Steaua, dar spune că CFR i-a provocat o mare dezamăgire.

„Nu ne-am bucurat, am avut un gust amar. Eu am felicitat Steaua, am fost printre primii. Sunt mai buni acum. Şi noi am fost mai buni timp de 6 ani, suntem într-o perioadă în care am dat puţin înapoi, dar am încredere că o să ne revenim”, a mai spus Mureşan.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!