Hagi crede în Chiricheș

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2015

596 chirichesVlad Chiricheș a schimbat echipa în această vară, transferându-se de la Tottenham la Napoli, iar Gheorghe Hagi crede că gruparea din sudul Italiei a reușit o adevărată lovitură prin aducerea fostului stelist.

„Chiricheș este cel mai bun fundaș român din ultimii 10 ani, după Chivu. Știe să se apere, dar și să construiască jocul. Înțelege jocul, are calitate unu contra unu și poate începe acțiunea din zona lui.

Poate face pereche cu Albiol sau Koulibaly. Spaniolul are multă experiență, iar francezul e mult mai rapid și are mai multă forță. Vlad se poate adapta la jocul amândurora și poate chiar să joace ca fundaș lateral”, l-a caracterizat Hagi pe Chiricheș, la Radio CRC.

„Credeți-mă, este o achiziție bună, iar Napoli ar trebui să-l folosească imediat. Napoli a adus un jucător mare, așa cum nu sunt mulți”, a adăugat Gică Hagi.

În același timp, managerul tehnic al Viitorului a vorbit și despre un eventual interes al celor de la Napoli pentru unul sau mai mulți jucători de la academia pe care o conduce.

„A existat ceva. Avem contacte cu mai multe echipe italiene și vom vedea ce se poate întâmpla”, a precizat Hagi.

În etapa a treia din Serie A TIM, Napoli va juca în deplasare cu Empoli, fosta echipă a antrenorului Maurizio Sarri.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!