Hagi îl vrea pe Cernat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 1 mai 2015

579 cernatGheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a dezvăluit că este foarte interesat de transferul mijlocașului Florin Cernat, aflat în clipa de față sub contract cu Oțelul Galați. El a mai spus că întotdeauna și-a dorit un jucător de picior stâng la echipă.

„L-am vrut pe Florin Cernat în iarnă. În vară, nu știu, e secret. Glumesc. Normal că îmi doresc întotdeauna un stângaci. El e o soluție foarte bună pentru noi. Sunt foarte interesat. E un jucător pe care orice echipă și-l dorește, pentru că dezechilibrează, pasează, e bun în ultimii 30 de metri. Bravo lui, l-am felicitat, sper să îi meargă tot așa. Să joace cât mai mult, că o fi la noi, că o fi în altă parte, nu e nicio problemă. Dacă nu, nu e nicio problemă, eu îl am pe Ianis, crește el. Ce să facem? Dar o să găsesc un stângaci, trebuie, pentru că îmi place. Deocamdată nu îl avem. Este Ianis, dar Ianis dă cu ambele. Și mă enervez pe el că dă cu ambele. Glumesc, asta e un lucru bun”, a mai spus Hagi.

În ceea ce privește faptul că Florin Cernat este dorit și de Steaua sau Dinamo, Hagi crede că în cazul unui transfer nu contează mereu bugetul. „Nu știu dacă mă bat cu Steaua și Dinamo pentru el, poate mă bat, nu știu. Nu contează doar bugetul, contează și perspectiva alegerii sale. Cernat e un jucător bun, care chiar dacă are vârsta pe care o are, arată că e în formă”, crede fostul jucător al naționalei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!