Hagi, în război cu toată lumea

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 martie 2015

573 hagiGică Hagi a declarat în conferinţa de presă la care a participat că nu vede utilitatea sistemului care ar include play-off şi play-out în condiţiile în care majoritatea cluburilor din Liga I şi Liga a II-a se confruntă cu probleme financiare serioase.

Antrenorul celor de la Viitorul a ţinut să spună că a făcut aceste afirmaţii ţinând cont de situaţia reală a fotbalului românesc, fără a ataca persoane din conducerea FRF sau instituţia care guvernează întrecerea internă.

„În ultima conferinţă am ridicat anumite aspecte pe care lumea fotbalului şi media le-au semnalat în timpul campionatului (sancţiunea criteriului financiar schimbată, play-off-ul Ligii a II-a, trei echipe din 12 şi-au depus dosarul de licenţiere şi o dezbatere pe tema dacă în acest moment sunt şapte echipe în insolvenţă, cum va decurge play-off-ul din sezonul 2016-2017).

M-am referit mai ales la principii şi nu am atacat persoane din fotbal sau entităţi sportive. Am vrut să arăt faptul că drumul pe care mergem nu aduce nimic bun, putând chiar în viitor să provoace colapsul fotbalului românesc. Sper să mă înşel, timpul ne va oferi răspunsul. Consider că pot avea o părere avizată asupra fenomenului fotbalistic românesc, atât timp cât sunt un participant direct în competiţie şi nu doar un fost internaţional”, a declarat Gică Hagi.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!