Hagi renunță la banca tehnică

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 22 aprilie 2016

626 hagiGheorghe Hagi nu o va mai antrena pe Viitorul cel puţin până la finalul sezonului, iar meciul cu Pandurii a fost urmărit de patronul constănţenilor din tribune, care a dorit să răspundă întrebărilor privind o eventuală ofertă primită din străinătate.

„Vreau să fac o analiză şi vom vedea dacă voi fi aici şi din vară. Nu e treaba voastră despre o eventuală ofertă. Vom vedea dacă voi fi aici şi din vară, nu ştiu. Eu stau sus acum, mă uit. Eu vreau jucători responsabili”, a declarat Gheorghe Hagi după meciul pierdut, 0-2, cu Pandurii Târgu Jiu.

Viitorul a obţiunut doar 2 puncte în cele şapte etape disputate din play-off şi va evolua în runda următoare, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

„Voi sta sus şi în următoarele meciuri, pentru că trebuie să facem o analiză importantă. Am ajuns într-o situaţie ruşinoasă şi e greu atunci când îți pierzi încrederea. E greu să mai joace fotbalul de până acum. Este o realitate şi trebuie să o privim în faţă aşa cum e, să formăm o echipă pentru sezonul viitor. Din păcate nouă ne-a „îngheţat” piciorul şi e greu să joci aşa. Gândim un proiect pentru anul viitor”, a mai spus Hagi.

Înainte de meci, directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, afirmase că Hagi e în discuţii cu mai multe echipe şi ar putea să dea curs ofertelor.

„Există oferte extrem de interesante pentru Gheorghe Hagi, care nu s-au încheiat. Urmează ca el să ia o decizie în cel mai scurt timp, pentru că se apropie de final sezonul şi el vrea. Sunt discuţii avansate cu alte echipe, dar el îşi doreşte ca în momentul în care va lua o decizie toate celelalte lucruri să fie puse la punct. Eu ştiu că a fost dorit foarte clar din Rusia, iar oferta de la Rubin Kazan a rămas în picioare. Are şi Turcia o ofertă foarte interesantă şi nu e uşor să ia o decizie. Aspectul financiar e ultimul la care se gândeşte”, a declarat Cristian Bivolaru.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!