Haine aparent „scumpe” sau „de designer”

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 18 decembrie 2015

Banii nu înseamnă nimic fără simț estetic. Poate că nu îți permiți să dai foarte mulți bani pe haine, dar poți arăta ca și cum ai purta haine scumpe fără prea multe eforturi (sau bani), dacă ții cont de următoarele reguli:

 

Nu cumpăra haine în culori țipătoare

Texturile sunt cele care fac diferența între hainele de firmă și cele pe care le găsești în piață. Cel mai bun sfat constă în alegerea unor haine cât mai simple. O bluză neagră mai ieftină seamănă cu o bluză neagră făcută de un designer. Însă topurile în culori sclipitoare atrag atenția și oamenii își vor da seama imediat că articolul vestimentar nu este de calitate.

 

Spune nu printurilor pătrunzătoare

Culorile neutre, la fel ca și simplitatea modelelor, sunt mereu la modă. Dacă alegi să cheltuiești banii pe produse în culori și în printuri țipătoare, atunci investiția nu va fi cea mai fericită alegere. Moda se schimbă repede și în scurt timp nu le vei mai purta.

 

Hainele sclipitoare nu sunt cea mai bună alegere

Paietele pot arăta foarte bine la o petrecere, însă arată total diferit pe hainele care sunt mai scumpe decât pe cele ieftine. Evită să porți astfel de articole dacă nu vrei ca lumea să își dea seama de câți bani ai dat atunci când ți-ai cumpărat hainele.

 

Nu cumpăra lucruri care nu îți vin

Nimănui nu-i convine că după ce plătește o sumă de bani să trebuiască să dea în plus pentru retușuri. Blugii sunt prea lungi? Nu îi cumpăra. Există o mulțime de modele și sigur îți vei găsi perechea care să îți vină perfect din prima, fără să mai fie nevoie să dai banii la croitor mai apoi.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!