Haine la modă și în 2015

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 7 noiembrie 2014

moda 2015_Rochia cu imprimeu floral_1Moda este ciclică: trenduri care au fost în vogă acum cinci, zece sau chiar mai mulți ani revin periodic în actualitate. Așa se face că, dacă ai piese vestimentare pe care nici nu știi de când nu le-ai mai îmbrăcat, s-ar putea să descoperi că revin în tendințe. În 2015, moda revine cu cinci piese vestimentare pe care se prea poate să le ai deja în garderobă:

 

1. Jeanșii cu talie înaltă

Talia înaltă a revenit de câteva sezoane în modă și nu are de gând să dispară prea curând! În 2015, la mare căutare vor fi pantalonii din denim cu talie înaltă, cu croială dreaptă, similară pantalonilor clasici, la dungă.

 

2. Pantalonii de piele

O piesă vestimentară must have, clasică, pantalonii de piele se mențin în tendințe și în 2015, așa cum sugerează și noua colecție a casei de modă Givenchy. Talia înaltă rămâne de actualitate și în acest caz, iar combinațiile preferate anul viitor vor include neapărat și imprimeuri pestrițe.

 

3. Paltonul multicolor

Imprimeurile îndrăznețe sunt în continuare prezente în colecțiile marilor case de modă, ceea ce înseamnă că în 2015 magazinele vor fi ticsite cu piese vestimentare ieșite din comun. Una dintre ele? Paltonul multicolor, aidoma celui propus de Prada, menit să completeze o ținută prin excelență feminină, dar deloc convențională.

 

4. Rochia cu imprimeu floral

Și imprimeurile florale rămân în vogă (foto), însă noile colecții sugerează o preferință pentru cele neconvenționale. Astfel, casa de modă Valentino, spre exemplu, preferă o combinație de printuri florale mai degrabă grafice decât naturale și o cromatică stinsă.

5. Hainele de culoare albă

Ținutele albe din cap până-n picioare, cu al lor parfum inocent și diafan, au fost incluse în toate colecțiile marilor case de modă. Așa se face că și în 2015 vei putea combina după pofta inimii o pereche de jeanși albi sau o fustă maxi albă cu un top delicat, dantelat, sau o pereche de pantaloni scurți albi cu un top scurt și un sacou elegant, de asemenea alb.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!