Halep cedează în fața Sharapovei

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 30 octombrie 2015

603 halepSimona Halep, locul 2 WTA, a pierdut scor 4-6, 4-6, al doilea meci disputat în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, cu rusoaica Maria Şarapova, locul 4 WTA.

Partida a durat o oră şi 54 de minute şi la capătul ei românca a înregistrat a şasea înfrângere din tot atâtea meciuri disputate cu Şarapova.

Simona Halep şi Maria Şarapova nu se mai înâlniseră din august 2014, din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, când rusoaica se impusese în trei seturi. Fanii nu au avut parte la Singapore de o partidă spectaculoasă, sportivele greşind destul de mult. Diferenţa pe tabelă a fost făcută în cele din urmă de momentele sclipitoare din evoluţia Mariei Şarapova.

Şarapova a avut o explozie de bucurie la final, putându-se considera cu un picior în semifinalele competiţiei de la Singapore. Ea a promis o recompensă financiară antrenorului, pentru sfaturile pe care i le-a dat. „A fost un meci foarte greu. Halep a revenit de la 1-5 în setul doi, dar asta se întâmplă când nu ai mai jucat de mult timp. Nici un meci nu e uşor aici. Antrenorul o să aibă parte de mai mulţi bani pentru sfaturile pe care mi le-a dat”, a declarat învingătoarea după partidă.

Tot marţi, italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, a învins-o, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

În urma acestor rezultate, Maria Şarapova conduce Grupa Roşie, cu două victorii (4/1 setaveraj), urmată de Simona Halep, o victorie (2/2), Flavia Pennetta, tot o victorie (2/2) şi Agnieszka Radwanska, fără victorie (1/4).

Ultimele meciuri din această grupă vor avea loc joi: Simona Halep-Agnieszka Radwanska şi Maria Şarapova-Flavia Pennetta.

Primele două jucătoare clasate în fiecare grupă se califică în semifinalele turneului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!