Halep, nominalizată pentru jucătoarea lunii februarie

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 6 martie 2015

572 halepSimona Halep, locul 3 WTA, câştigătoarea ultimei ediţii a turneului Premier 5 de la Dubai, se află printre cele trei sportive care candidează la titlul de jucătoarea de tenis a lunii februarie, ancheta fiind desfăşurată pe site-ul oficial al WTA.

Pe lângă jucătoarea noastră, au mai fost nominalizate Lucie Safarova din Cehia, care a câştigat luna trecută turneul de la Doha, şi Andrea Petkovic din Germania, care s-a impus în turneul de la Anvers, fără, însă, să joace finala, în urma abandonului spaniolei Carla Suarez Navarro.

Halep este nominalizată pe același site WTA şi la un sondaj privind lovitura lunii februarie, cu o minge din meciul cu Daniela Hantuchova, din cadrul turneului de la Dubai.

Pe site-ul WTA se poate vota inclusiv joi, iar rezultatele vor fi anunţate vineri.

Pentru performanţa din Emiratele Arabe Unite, Simona Halep a fost nominalizată de postul tv britanic Sky Sports pentru titlul de sportiva lunii februarie, pe lista postului mai aflându-se Charlotte Edwards (cricket), Katerina Johnson-Thompson (heptatlon), Lydia Ko (golf), Samantha Murray (pentatlon modern) şi Lizzy Yarnold (skeleton).

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!