Halep pierde din nou

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 1 aprilie 2016

623 halepSimona Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, a pierdut, scor 6-4, 3-6, 2-6, meciul jucat împotriva Timeei Bacsinszky (Elveţia, 20 WTA) şi a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Miami (Florida).

Partida dintre cele două sportive a durat 2 ore şi 29 de minute. În primul set Simona a început bine, a reuşit un break şi a condus, scor 4-2, dar elveţianca a reuşit să revină şi a egalat. Imediat Halep a reuşit un nou break şi a servit pentru câştigarea setului pe care şi l-a adjudecat, scor 6-4.

Din actul doi a început declinul pentru jucătoarea din Constanţa. A început slab setul, iar Bacsinszky a făcut rapid două breakuri şi s-a distanţat la scorul de 4-1, iar Simona nu şi-a mai regăsit ritmul din primul set, iar jucătoarea elveţiancă a câştigat setul, scor 6-3.

În setul decisiv, Simona a continuat declinul, iar adversara a reuşit, din nou, două break-uri rapide. Bacsiszky a condus la un moment dat cu scorul de 4-0. După ce elveţianca s-a distanţat, Simona a dat primele semne de revenire şi a redus din diferenţă, iar tabela a indicat 5-2. În ultimul game Bacsiszky a servit excelent şi a câştigat fără ca Simona să ia vreun punct, 6-2.

În turul următor Timea Bacsiszky o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Ekaterina Makarova (Rusia, 31 WTA) şi Svetlana Kuznetsova (Rusia, 19 WTA). Până să câştige contra Simonei Halep, Bacsinszky le-a eliminat pe Ana Ivanovic, Margarita Gasparyan, Agnieszka Radwanska.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!