Halep se recunoaște învinsă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 5 iunie 2015

halepJucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial şi favorită 3, a declarat că sportiva croată Mirjana Lucici-Baroni a jucat mai bine în meciul câştigat, scor 7-5, 6-1, la Roland Garros, spunând că trebuie să accepte situaţia şi să meargă mai departe.

„Ea a jucat mai bine astăzi. Trebuie să accept situaţia şi să merg mai departe. Încă visez să fac multe lucruri în carieră. Dacă am pierdut astăzi, nu înseamnă că nu pot juca”, a declarat Halep, conform site-ului competiţiei franceze.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ultimei ediţii a French Open, a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, fiind învinsă, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA, după un meci de o oră şi 11 minute. În urma acestui eşec, Halep putea coborî pe locul 5 WTA.

Românca nu avea o amintire plăcută cu sportiva croată, în vârstă de 33 de ani. Şi anul trecut, în turul 3 al US Open, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2 atunci, a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (6), 6-2, de Lucici-Baroni, care venea din calificări, aceasta fiind singura lor întâlnire anterioară.

Eliminarea în turul 2 la French Open este cel mai slab rezultat al Simonei Halep la un Grand Slam, de la ediţia 2013 a turneului de la Wimbledon.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!