Halep, un subiect foarte discutat

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 26 iunie 2014

540 simona halepAccidentarea Simonei Halep a fost unul dintre cele mai dezbătute subiecte din presa internaţională de specialitate în ultimele zile. Românca de 22 de ani a abandonat, așa cum se știe, la s’Hertogenbosch, dar se pare că va fi aptă pentru All England Lawn Tennis and Croquet Club, adică turneul de la Wimbledon.

Startul competiției de la Wimbledon s-a dat deja, un turneu care, prin participarea Simonei Halep, ne va ţine cu pulsul ridicat la cote maxime. Deşi nu a trecut de turul secund la Londra, performanţele din ultimul timp o recomandă pe jucătoarea noastră ca fiind una dintre marile favorite.

Săptămâna a fost una care le-a dat emoţii tuturor, abandonul de la turneul din Olanda (Simona a suferit o accidentare la omoplat) fiind menit să creeze polemici, deși poate că nu era cazul. Halep a explicat încă de atunci faptul că accidentarea nu este una serioasă, dar presa din Vest discută în continuare și la această oră despre starea fizică a capului de serie numărul trei.

Din informaţiile prezentate de presă, sportiva de 22 de ani s-a antrenat absolut normal în ultimele zile, astfel că va fi aproape de capacitatea sa normală când va păşi pentru prima oară în 2014 pe arenele din centrul de la All England Lawn Tennis and Croquet Club.

„Finalista Roland Garros, Simona Halep, şi-a revenit după accidentarea suferită la omoplat şi este gata să ofere cel mai bun tenis al său la Londra. Cap de serie numărul trei, românca are încredere că poate să atingă o performanţă excelentă şi la turneul desfăşurat la All England Lawn Tennis&Croquet Club: «Sunt aptă şi pregătită să ajung cât mai departe în turneu»”, notează ESPN.com, care mai spune că Simona a ajuns în săptămâna a doua la fiecare din precedentele trei turnee de Grand Slam.

Nici rețelele sociale nu au scăpat de discuții. Şi pe Twitter accidentarea româncei a fost un subiect care a generat interes. Însă majoritatea iubitorilor de tenis au salutat faptul că numărul trei mondial este aptă pentru cel mai select turneu din lume.

Altfel, trei români au intrat în concurs încă din prima zi la Wimbledon. Meciurile sunt Victor Hănescu – Tomas Berdych, Andreea Mitu – Agnieszka Radwanska și Monica Niculescu – Alison Van Uytvanck. Așa cum am informat deja, Victor Hănescu a pierdut partida de deschidere.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!