Halep vrea sa ramana in Top 20

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 16 decembrie 2013

simona-halep-303x207Simona Halep poate spune, fara sa exagereze, ca a avut un an 2013 absolut extraordinar. Ea a castigat nu mai putin de sase turnee si a urcat pe locul 11 in clasamentul WTA, acesta fiind si cel mai bun loc ocupat in cariera sa. Mai mult, WTA a desemnat-o jucatoarea cu cel mai mare progres in acest an.

WTA mai subliniaza faptul ca Halep are mari sanse sa ajunga in Top 10 la inceputul anului 2014 si, automat, sa devina a treia jucatoare de tenis din Romania ce-si face loc in topul celor mai bune zece jucatoare din lume, dupa Irina Spirlea (7 WTA in 1997) si Virginia Ruzici (8 WTA in 1979).

„A fost un an frumos si nebun, pentru ca am avut niste rezultate foarte mari. Nu ma asteptam la inceput de an, pentru ca am avut niste probleme de sanatate. Ma bucur ca am facut ce am facut anul acesta si sper sa nu ma opresc aici.

Vreau sa ma mentin in top 20 pentru ca o sa fie foarte greu, am multe puncte de aparat in a doua parte a anului. O sa fie o presiune in plus, pentru ca trebuie sa-mi apar toate turneele castigate, dar sunt pregatita pentru orice si chiar daca voi avea un esec, o voi lua de la capat si voi munci la fel ca anul acesta”, a spus Simona Halep, prefatand deja un 2014 care ne poate aduce mari surprize.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!