Handbaliștii sunt stabili

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 20 noiembrie 2015

606 handbalStarea răniţilor în accidentul produs duminică noapte pe E 85, la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Focşani, internaţi în trei spitale din Capitală, este staţionară, în timp ce antrenorul echipei, Aurel Iancu, este în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului „Sf. Pantelimon”. Ocupanţii microbuzului sunt handbalişti la CSU Târgovişte, sportivii decedaţi având vârste între 19 şi 25 de ani.

Trei dintre răniţi sunt internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, doi fiind în Secţia de Ortopedie, cu fracturi, iar unul la Chirugie cu suspiciune de fractură de bază craniană, a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, doctor Bogdan Opriţa, precizând că pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi.

„Doi dintre răniţi au fracturi şi sunt internaţi în Clinica de Ortopedie 1, iar altul este la Chirugie”, a explicat Opriţa.

Antrenorul echipei, Aurel Iancu, rănit şi el în accidentul de duminică noapte, este internat la Spitalul „Sf Pantelimon”, în Secţia de Terapie Intensivă.

„I-a fost montat un guler cervical, Este în Terapie Intensivă, conştient”, a declarat pentru presă managerul Spitalului „Sf Pantelimon”, Gheorghe Popescu.

Un alt pacient, şoferul microbuzului peste care s-a răsturnat autocamionul cu cherestea, este la Spitalul „Bagdasar Arseni” cu traumatism la coloana vertebrală.

Alte trei persoane au rămas internate în judeţul Buzău, una la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat şi două la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Celelalte trei persoane care au rămas încarcerate în microbuz şi care şi-au pierdut viaţa au fost scoase dintre fiarele contorsionate după ce la locul accidentului a ajuns o macara de mare tonaj care a ridicat autotrenul încărcat cu cherestea care se răsturnase peste microbuz.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!