Handbalul se aduna in februarie

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 februarie 2014

521 cristian gatuFederatia Romana de Handbal a anuntat ca Adunarea Generala a forului, programata prima oara pentru 27 ianuarie si amanata pe baza conditiilor meteo, va avea loc in 10 februarie.

FR Handbal anunta in 25 ianuarie ca Adunarea Generala a forului, programata doua zile mai tarziu, in care urma sa fie aleasa noua structura de conducere, a fost amanata din cauza conditiilor meteo anuntate oficial.

„Rugam toate structurile afiliate si, mai ales, persoanele cu drept de vot la aceasta Adunare Generala sa ia nota de acest anunt si sa urmareasca precizarile ulterioare ale FRH. Data, ora si locatia noii adunari vor fi anuntate in timp util de FRH”, se spunea in comunicatul oficial.

Adunarea Generala a FRH a fost reprogramata pentru data de 10 februarie, in cadrul acesteia urmand sa fie aleasa noua structura de conducere.

La functia de presedinte au fost nominalizati de catre cluburi Cristian Gatu, actualul președinte, presedintele Ligii Profesioniste de Handbal, Alexandru Dedu si Remus Draganescu (vicepresedinte si director tehnic).

Tot din cauza conditiilor meteo au fost reprogramate cinci etape din Liga Nationala de handbal masculin.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!