Hănescu și-a pierdut cunoștința pe teren

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 16 octombrie 2015

601 hanescuJucătorul de tenis Victor Hănescu, prezent în aceste zile în Franţa, şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat de urgenţă la spital, el abandonând de la turneul challenger de la Rennes dotat cu premii în valoare de 85.000 de euro, informează presa de profil. Sportivul nostru şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut, lovindu-se la bărbie. În urma loviturii el a sângerat puternic, medicii de la spital aplicându-i câteva puncte de sutură pentru a închide rana. În perioada următoare, Hănescu va fi supus unor investigaţii amănunţite pentru a se stabili exact cauza incidentului.

Contactat de presă, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat în cursul zilei de marți că nu are informaţii despre starea de sănătate a jucătorului. „I-am trimis un SMS şi lui Hănescu, şi lui Copil, care se află la acelaşi turneu, dar deocamdată nu am primit nici un răspuns. O să mai încerc, sper să îmi răspundă”, a spus Cosac.

Potrivit site-ului oficial al ATP, numărul 186 mondial a abandonat din cauza unei stări de slăbiciune generală.

În primul tur al turneului de la Rennes, Victor Hănescu ar fi trebuit să joace cu Marius Copil. În urma abandonului, Copil îl va întâlni pe francezul Sebastien Boltz, venit din postura de lucky loser.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!