HCM va licita pentru palmaresul Oltchimului

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 14 noiembrie 2014

558 valcea

Măgura Cisnădie, echipa din Divizia A, va avea în dotare aparatura din sala de forţă existentă la Polivalenta din Vâlcea, pentru care va achita 30.000 lei. Tot la Cisnădie va ajunge şi o tabelă de marcaj, bunurile fiind scoase la licitaţie după falimentul CS Oltchim. Primăria din Cisnădie a venit la Vâlcea, de unde a plecat cu tabela şi aparatele de forţă!

Avizată de licitaţie, Primăria Rm.Vâlcea nu a participat şi HCM rămâne pentru moment fără sala de forţă. “Noi am participat abia la a zecea licitaţie organizată pentru bunurile Oltchimului, ne-au interesat doar aparatura şi tabela”, a explicat primarul din Cisnădie.

Preşedintele HCM  Rm. Vâlcea, Toma Pleşa, a explicat de ce nu a fost tentat de aparatură. “Va fi o sală de forţă cu aparatură nouă, achiziţionată de DJST, începând din decembrie. Până atunci, ne decurcăm noi, mai sunt săli în Vâlcea. O tabelă rămâne în sală, fiind a DJTS, ca şi câteva biciclete ergonomice. Vom participa la licitaţie pentru palmaresul Oltchimului, aici suntem interesaţi, este normal, palmaresul e al oraşului. Deocamdată, însă, administratorul judiciar aşteaptă încă răspunsul de la EHF, unde a cerut o evaluare a acestuia”, a spus el.

Bogdan Marinescu, directorul DJTS Vâlcea, a fost şi el interesat de licitaţie, dar legea nu-i permitea prea multe. “Pe noi ne-a interesat să luăm vechea aparatură din sală, era aproape nouă, era un preţ avantajos, am fost şi la Minister, însă legea nu ne permite să achiziţionăm nimic second hand. Ne dorim să achiziţionăm până la finalul anului aparatură nouă pentru a face o sală. Cluburile care vor avea acces vor plăti însă un supliment la chirie”, a explicat Marinescu. 

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!