Hizo spune ca vanzarea Rapidului este un circ

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 decembrie 2009

Viorel Hizo ştie care a fost adevărata natură a circului făcut de George Copos cu vânzarea Rapidului. Fostul antrenor al echipei de sub podul Grant crede că negocierile cu investitorul german Lutz Stache au fost doar de formă, pentru că adevăratul scop era reducerea cheltuielilor la zero într-o perioadă foarte grea.

„Copos să vândă Rapidul? Nu, nicidecum! A fost o manevră pentru a nu investi bani, pentru a se face cât mai puţine cheltuieli, adică deloc! Strategia a fost să nu se cheltuiască niciun ban, acum să vedem ce-o să iasă. Hizo a venit la Rapid numai în momentele de criză maximă”, a spus Hizo la Sport.ro.

„Dulăul” spune că valoarea primelor opt echipe din Liga I este foarte apropiată şi că meciurile s-au echilibrat mult, totul depinzând acum mai ales de greşelile personale sau de momentele de inspiraţie. „Campionatul nostru s-a echilibrat mult. Echipele au făcut transferuri importante, iar loturile s-au cam echilibrat. Totul depinde de greşeli personale sau explozii ale unor jucători, de greşelile de arbitraj. Primele opt echipe sunt foarte echilibrate, cu un plus pentru Unirea, care are un parcurs foarte bun în Ligă. Mă bucur că Ioniţă înscrie etapă de etapă. Viaţa merge înainte şi cu Hizo şi fără Hizo, la Rapid. Mi-am făcut treaba, ce-am avut de spus am spus”, a mai precizat Hizo.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!