Horatiu Malaele revine la Londra cu un recital extraordinar!

Articol publicat in sectiunea Evenimente românești pe data 2 februarie 2014

Horatiu Malaele_Sunt un orb

22 februarie 2014

Persoanele care nu vor sa rateze recitalul renumitului actor Horatiu Malaele Sunt un orb, care se va juca pe scena Leicester Square Theatre in doua reprezentatii in data de 22 februarie 2014, pot sa-si achizitioneze deja bilete de pe http://www.leicestersquaretheatre.com/.

Seria de succes Povesti spuse-n romaneste care i-a adus in anul 2013 la Londra pe Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Adrian Naidin, Mircea Diaconu, Alexandru Repan, Mimi Branescu, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu si Oana Pellea continua in anul 2014. Caramitru – Malaele, cate-n luna si in stele, Variatiuni enigmatice, Dumnezeul de a doua zi si Vocea umana sunt spectacole bijuterii care s-au jucat in premiera la Londra cu sali pline si au fost primite cu entuziasm de publicul roman si britanic din Londra.

Sunt un orb, recitalul extraordinar al indragitului actor Horatiu Malaele, se va juca in doua reprezentatii pe 22 februarie 2014 la Leicester Square Theatre. Sunt un orb este un one man show in care actorul – interpret – improvizator Horatiu Malaele, singur pe scena, recita, povesteste, glumeste, tace. Este un dialog intens care reuseste sa capteze permanent atentia publicului din sala si sa captiveze. Spectacolul se joaca cu sali pline in toata lumea, de la Bucuresti la Toronto si Tel Aviv sau Paris, fiind prezentat in premiera in Londra.

Horatiu Malaele_Sunt un orb2

Horatiu Malaele este actor, regizor de teatru si film si caricaturist roman. A interpretat numeroase roluri in teatru, teatru TV, film si televiziune, a regizat spectacole de teatru remarcabile si filme intr-un stil personal, cel mai cunoscut fiind Nunta muta. A expus peste 3.000 de caricaturi in 36 de expozitii nationale si internationale.

Producatorul seriei Povesti spuse-romaneste doreste sa multumeasca pentru sprijinul acordat partenerilor media Romani in UK si Radio Catch22 si celorlalte canale media si lideri de opinie care vor prelua comunicatul ajutand la promovarea teatrului romanesc in Marea Britanie.

Autor articol: Claudia Cirlig, Theatre Promoter 


Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!