Horoscop 2015: Dragoste și cuplu

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 9 ianuarie 2015

couple_in love

Berbec

Prima parte a anului 2015, până spre jumătatea lunii august, este foarte stimulantă.
Energia sexuală, la cote înalte, și puternica înflăcărare emoțională îți trezesc un viu interes pentru flirt, experiențe erotice sau legături sentimentale.

Ocaziile amoroase nu lipsesc, iar răspunsul tău la aluzii sau provocări este prompt și viguros.
Pe scurt, în 2015 sunt șanse maxime să te îndrăgostești. Dacă așa se va întâmpla, va fi o iubire născută brusc, în circumstanțe neobișnuite sau pentru o persoană neașteptată. Flacăra poate izbucni oricând.
Dacă ai o relație solidă și nu se pune problema alteia noi, în cuplu se discută despre copii, poate să apară chiar o sarcină sau există o realizare legată de copii. Iar viața intimă este mai bogată și mai intensă.
Începând cu august, elanul se mai domolește. Ba, se poate chiar să apară unele complicații.
Luna septembrie nu se anunță deloc liniștită, dar poate fi deosebit de relevantă.
Ultimele două luni ale anului sunt din nou foarte pasionale, mai ales noiembrie.

 

Taur

Ultimii ani au fost probabil mai apăsători sau mai solicitanți și trebuie să se fi lăsat cu concluzii, lecții sau întâmplări remarcabile pentru viața de cuplu a Taurilor, însă prima parte a lui 2015 va fi mai ușoară, lăsându-i să respire liber.
Lunile martie și aprilie sunt zburdalnice și înfocate, putându-se solda cu aventuri galante, dar și cu peripeții și momente de pierdere a controlului.
Perioada iunie-august va fi mai sobră, în care se pune punctul pe i sau se finalizează ceva ce rămăsese nefinalizat în perioada precedentă.
Începând din august, atitudinea ta este marcată de senzualitate și romantism, de un apetit sexual robust și o înclinare către flirt și plăceri.
În plus, astrele sunt meștere în a-ți crea conjuncturi favorabile nașterii unei noi iubiri…
Octombrie și prima decadă din noiembrie formează o perioadă fierbinte, cea mai fierbinte din an, ce cuprinde un amalgam format din iubire, seducție, dorință și cuceriri. O adevărată bombă erotică. Ai grijă, să nu te rănești dacă explodează!

 

Gemeni

2015 te invită să reflectezi asupra vieții sentimentale, a căsătoriei.
Evenimentele care intervin în 2015 sunt menite a te ajuta să găsești răspunsuri la întrebări de genul: Sunt în relația potrivită? Ce vreau, de fapt, de la o relație? Ce așteptări am de la partener/parteneră? Și oare ce așteptări are el/ea de la mine?
Astrele doresc să te aducă pe albia nevoilor tale autentice, să te învețe să analizezi și să discerni, să faci alegeri corecte, în cunoștință de cauză. Pentru asta, însă, te pot obliga să treci prin felurite teste și încercări.
Perioada de trei ani care începe în 2015 este pentru Gemeni o perioadă de bilanț sentimental, de maturizare emoțională, de așezare într-o relație mai solidă sau, dimpotrivă, o perioadă de redefinire sau de schimbare a direcției în viața de cuplu.
Se poate să vrei să te ancorezi mai adânc sau, dimpotrivă, să resimți nevoia de a te desprinde, de a lua o pauză. Depinde cât de solidă e relația. Ca linie generală, ai nevoie alături de tine de o persoană onestă și responsabilă, pe care să te poți baza.
Dincolo de toate, însă, dacă vrei să ai o relație confortabilă, este important să te situezi mereu pe o poziție cooperantă, să fii gata să cauți soluții și punți de comunicare, să examinezi situațiile și prin ochii celuilalt.

 

Rac

În principiu, astrele caută perfecțiunea și încearcă să producă schimbări ce ar putea conduce către ținta căutărilor lor. Acestea sapă adânc, detectează fisurile din relație și-ți trimit semnale subtile, atenționându-te că trebuie să iei măsuri pentru a le elimina.
Dacă ești pe fază și inițiezi transformările necesare, relația se va îmbunătăți. Dacă ignori semnalele, tensiunile acumulate vor provoca la un moment dat transformări nedorite.
Încă ceva: în 2015 va trebui să ai mai multă bunăvoință și să fii mai maleabil(ă) cu cel de alături.
Există, însă, și un motiv de bucurie: apare o relaxare la nivel erotic, iar terenul ar putea deveni fertil pentru o nouă iubire.
Lunile mai și decembrie sunt încărcate de senzualitate și potențial romantic; capacitatea de seducție a Racilor este la maximum și pot apărea ocazii sentimentale favorabile.
Sfârșitul lui iunie, toată luna iulie și prima decadă din august aduc Racului o forță sexuală crescută și înclinații pasionale, fiind orientate către inițiativă și cucerire.
Iubirea Racilor este impulsionată, deopotrivă, la finele lui octombrie și în primele două decade din noiembrie.
Iar dacă în 2015 nu vei avea parte, totuși, de oportunități spectaculoase, un lucru e sigur: vei conștientiza mai bine ce nevoi ai și ce vrei.

 

Leu

În prima și ultima parte a anului 2015, viața intimă a Leilor se relaxează.
Între iunie și septembrie, se reactivează anumite tensiuni, cel mai probabil legate de familia, locuința sau proprietățile Leilor.
Există posibilitatea apariției unor schimbări de situație neașteptate care îi avantajează pe Lei sau a unor întâmplări inedite, mai puțin obișnuite.
Astrele vor independență și originalitate, așa că lucrurile vor merge perfect pentru Lei, dacă cuplul va fi deschis către noi experimente și partenerii își vor respecta unul altuia independența.
Pe de altă parte, nu ar fi de mirare să se nască subit o relație sau să moară subit una (fără prea mare jale, însă, fiindcă aspectul este pozitiv).
Cireașa de pe tort este prima jumătate a anului 2015, care prevestește Leilor împliniri sentimentale, fericire și realizări comune.
Pentru Leii care sunt încă singuri, cresc șansele de a-și întâlni jumătatea.
Ianuarie este pentru Leu o lună favorabilă iubirii, dar cea mai interesantă parte a anului este cuprinsă între iunie și octombrie.
Una peste alta, în 2015 dragostea plutește în aer.

 

Fecioară

Încă din prima lună a anului 2015 ai parte de acțiune în domeniul relațiilor (12 ianuarie – 20 februarie, o perioadă… fierbinte!). Astrele stârnesc pasiuni aprinse, putând să aducă iubiri fulgerătoare, dar să provoace și conflicte.
Apoi se instaurează o oarecare liniște. Abia prin luna mai s-ar mai putea ivi ceva palpitant.
Intervalul iunie-septembrie ar putea fi complicat din cauza unui tranzit venusian mai puțin fericit.
Adevărata aventură începe pentru Fecioare în august. Mai întâi, Fecioara va avea șansă în toate domeniile, deci și în dragoste, cu o amplificare a libidoului și, de aici, la o predispoziție amoroasă mai accentuată, perioada 11 august 2015 – 9 septembrie 2016 soldându-se în mod sigur cu evenimente relaționale importante.
În octombrie și în prima decadă din noiembrie, veți avea parte de câteva săptămâni fierbinți!

 

Balanță

În comparație cu anul precedent, care a fost dificil pentru Balanțe (au trecut prin clipe grele fie relația în sine, fie partenerul/partenera Balanței), anul 2015 este mult mai îmbietor.
Influența astrelor va fi una de împrospătare sau de reinventare. Se poate să se nască o relație nouă sau să renască relația existentă.
În cazul în care te afli într-o legătură constrângătoare sau care nu are la bază o compatibilitate reală, nu ar fi de mirare ca aceasta să se rupă în 2015. În acest caz, ruptura nu trebuie privită ca o dramă, ci mai degrabă ca o eliberare: se încheie o etapă și începe alta, probabil mult mai interesantă și mai motivantă.
Ca regulă generală, până în 2018, nimic nu este bătut în cuie, totul este supus schimbării și reînnoirii.
Dacă vrei să-ți meargă bine în dragoste sau în căsnicie, în 2015 trebuie să fugi de rutină, să aduci mereu în relație ceva nou, original sau incitant și, mai ales, să faci astfel încât să respecți libertatea celuilalt și să ți-o aperi pe a ta, în același timp.
Relația de cuplu a Balanțelor are nevoie în 2015 de o solidă afinitate mentală, dar și de multă „aerisire”. Închistarea în convenții și tradiții, posesivitatea, gelozia și tendințele dominante ale unuia sau altuia dintre parteneri pot fi foarte nocive.
Altfel, 2015 poate fi pentru Balanțe un an al iubirii și al senzualității. Cele mai „fierbinți” perioade ale anului 2015 sunt februarie-aprilie, iunie-septembrie și noiembrie.

 

Scorpion

În 2015 îți regăsești entuziasmul, îți crește moralul și ai mai multă încredere în tine.
În plus, în viața ta poate apărea o nouă dragoste, pe neașteptate sau pentru o persoană la care nu te-ai fi gândit. Dacă nu se pune problema unui nou amor, relația existentă poate să cunoască o revigorare sexuală și o deschidere spre noi experimente.
Luna ianuarie și primele două decade din februarie sunt pasionale, pline de senzualitate.
În ultima decadă din februarie și prima jumătate din martie, dragostea Scorpionilor se împletește cu munca sau cu responsabilitățile.
În a doua jumătate din martie, aprilie și prima jumătate din mai, cuplul este pentru Scorpioni axul Universului.
Un mare potențial amoros au și lunile septembrie, octombrie și decembrie.
Un sfat: încearcă să nu te aprinzi prea tare și evită reacțiile excesiv de temperamentale!

 

Săgetător

În 2015, influența astrelor este electrizantă, incitantă, provocatoare, inovatoare, regeneratoare și, adesea, surprinzătoare.
Dragostea poate să apară dintr-o dată, în circumstanțe ieșite din comun, sau să te arunce în brațele unei persoane cu totul neașteptate. Și nu ar fi de mirare să aibă legătură cu diferențele culturale sau distanțele geografice.
Altfel, 2015 este pentru Săgetători un an al romantismului și al senzualității.
Dragostea te caută și îți poate răsări în față oricând. Totuși, șansele cele mai mari sunt în februarie-aprilie și octombrie-noiembrie.
Există în 2015 și anumite perioade când relațiile reclamă o mai mare atenție din partea Săgetătorilor. Sunt perioade în care astrele te invită să analizezi cu multă luare-aminte ce ai putea face spre a-ți îmbunătăți conviețuirea cu celălalt sau, în caz extrem, dacă legătura în care te afli chiar merită efortul.
Astfel, perioada ianuarie-februarie pune accentul pe comunicare în general și pe influența comunicării asupra vieții în doi.
Perioada mai-iunie se centrează strict asupra relațiilor Săgetătorului, disecând probleme mai vechi care reapar la suprafață sau readucându-ți în atenție o fostă iubire.
Iar perioada septembrie-octombrie ia la puricat integrarea socială a relației.

 

Capricorn

2015 este un an frumos pentru viața de cuplu a Capricornilor. Drumurile se netezesc, comunicarea curge mai firesc, senzația de răceală sau de îndepărtare se atenuează.
Acum dispar unele bariere, obstacole sau ghinioane care se poate să fi afectat viața sentimentală și sexuală a Capricornilor în ultimii doi ani sau să le fi pus piedici în încercarea de a intra într-o nouă relație.
2015 este un an bun pentru schimbări care țin de familie sau domiciliu. Este posibil să te muți la el/ea sau invers, iar dacă locuiți deja împreună, este posibil să vă mutați într-o locuință mai mare sau mai frumoasă sau, poate, în altă localitate sau chiar în altă țară.
Sexualitatea Capricornului își găsește în 2015 noi forme de expresie și împlinire, noi resurse de regenerare.
Tot în 2015, ar putea crește veniturile partenerului/partenerei – sau generozitatea sa.
Dacă nu ai încă pereche, ai șanse mari să-ți găsești. În prima parte a anului 2015 se pot produce transformări psihologice ce pot conduce la o îmbunătățire a relațiilor cu ceilalți și, prin aceasta, la sporirea șanselor de a întâlni omul potrivit.
În martie-aprilie, tendințele pasionale ale Capricornului sunt puternice și nu ar fi de mirare să se iște vreo poveste de amor.
Iulie este o altă lună importantă pentru cuplul Capricornului, cu o mare încărcare emoțională. Atenție: această intensitate se poate solda cu zile fierbinți de neuitat, dar poate și să piardă direcția și să se materializeze în conflict.
O dezamăgire nu este exclusă în august-septembrie.
Octombrie poate aduce o idilă la distanță, iar decembrie poate aduce multă distracție în doi.

 

Vărsător

2015 este pentru Vărsători un an favorabil dragostei și căsniciei. Până pe 11 august, disponibilitatea relațională crește, nevoile afective sunt mai mari, ai mai mult de oferit persoanei de alături.
Apar ocazii propice nașterii unei noi iubiri, oferte și tentații sentimentale, propuneri de logodnă sau de căsătorie, cuceriri, împăcări sau alte satisfacții amoroase.
Dacă te afli deja într-o relație, aceasta trece printr-o perioadă de bună înțelegere, sprijin reciproc, împlinire și dezvoltare. Partenerul/partenera are parte de realizări, iar reușita sa contribuie indirect la fericirea ta. Perioada aprilie-iunie este plină de senzualitate și pasiune. Pe de altă parte, dacă ești într-o relație restrictivă sau constrângătoare, care te apasă, în 2015 se poate să rupi lanțurile și să te eliberezi. În acest caz, este puțin probabil ca perioada de singurătate să dureze. Se va găsi iute cineva care să umple golul.
Atenție mai ales în august-septembrie, când situația devine clocotitoare – fie foarte pasională, fie conflictuală.

 

Pești

2015 poate fi pentru Pești un an al întâlnirilor fericite, al împlinirilor sentimentale sau chiar al căsătoriei. Dar poate aduce și spulberarea unor speranțe sau o situație relațională confuză.
Anul începe contradictoriu: ianuarie și februarie sunt luni încărcate de erotism, dar tot cam atunci pasiunea ar putea merge mână în mână cu frustrarea.
Luna mai este foarte senzuală și poate da naștere unor conjuncturi fericite.
În iunie și iulie, erotismul Peștilor atinge din nou cote înalte, iar viața amoroasă este foarte dinamică.
În august, influența benefică a astrelor ar trebui să se traducă prin dragoste și împliniri, acestea putând să aducă Peștilor o nouă iubire, satisfacții în relația existentă – sau chiar ruperea relației, dacă te constrânge sau te apasă.
În perioada iunie-septembrie, poziția astrelor, în cazurile fericite, poate conduce la o idilă la locul de muncă, dar care, altminteri, poate cauza nemulțumiri și necazuri.
Octombrie și prima parte din noiembrie este o perioadă fierbinte și provocatoare, dar care te poate face să-ți pierzi capul. Numai că, dacă vrei să ai o viață de cuplu fericită, în 2015 trebuie să-ți păstrezi capul pe umeri – și foarte limpede!

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!