Horoscopul curăţeniei la bărbaţi

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 27 martie 2015

barbat_curatenie

Berbec

Berbecul habar nu are unde se află mătura, aspiratorul sau soluţiile de curăţat. De obicei fuge de acasă înainte să înceapă „balamucul”. O băută cu prietenii este numai bună pentru a scăpa de această îndatorire.

 

Taur

Taurul obişnuieşte să petreacă mult timp acasă şi să se bucure de un nivel cât mai înalt de confort. Prin urmare se va arăta preocupat de problema curăţeniei, într-un fel sau altul. Casa lui este curată, primitoare, caldă.

 

Gemeni

Pentru Gemeni, datul cu aspiratorul este moarte sigură! Nu suportă aceste munci domestice monotone şi nu înţelege de ce atâta bătaie de cap cu ştersul prafului, când ar putea pur şi simplu să aerisească şi gata! Nativul ar vorbi, însă, cu plăcere despre curăţenia spirituală sau istoria măturii.

 

Rac

Racul are tabieturile lui, astfel încât toate lucrurile din casă sunt aşezate într-un sens anume. Dacă se va îngriji de ceva în mod deosebit, acestea vor fi obiectele care sunt moştenire de familie. Piese de mobilier, decoraţiuni interioare sau alte obiecte, toate sunt pe mâini bune.

 

Leu

Leului îi place să primească musafiri şi să le ofere tot ce poate fi mai bun. Sensibil la gesturile celor care îl admiră, Leul va face tot posibilul pentru ca locuinţa lui să strălucească. I se pare înjositor să pună chiar el mâna pe mătură, dar îşi va angaja o menajeră.

 

Fecioară

Nativul Fecioară este acel bărbat aparent bizar care îşi pune întotdeauna lucrurile la loc. Sertarele şi dulapurile din locuinţa unei Fecioare sunt bine organizate şi compartimentate. Baia şi bucătăria strălucesc de curăţenie. Din acest punct de vedere, bărbatul Fecioară poate concura oricând o gospodină.

 

Balanţă

Balanţa obişnuieşte să-şi invite adesea prietenii şi rudele la ea acasă. Bărbatul Balanţă este ospitalier şi generos, astfel încât locuinţa lui este mereu gata să primească musafiri. Nativul poate munci cot la cot cu partenera lui când se face curăţenie.

 

Scorpion

Bărbatul Scorpion este adesea un extremist. Poate fi aproape obsedat de ordine şi disciplină sau complet delăsător. Oricum ar fi, cei care trăiesc cu el va trebui să-i suporte toanele. Nativul obişnuieşte să-şi impună voinţa, prin urmare el va face regulile şi în privinţa curăţeniei.

 

Săgetător

Săgetătorul nu-şi bate capul niciodată cu ordinea şi curăţenia, însă adoră să se bucure de o casă curată şi bine organizată. Va lăsa mereu pe seama femeilor astfel de îndeletniciri casnice şi va ajuta numai acolo şi atunci când acest lucru este absolut necesar.

 

Capricorn

Capricornul se pricepe la treburile gospodăreşti şi obişnuieşte să se ocupe de ele împreună cu partenera de viaţă. Nativul citeşte cu atenţie manualul de utilizare pentru unelte sau aparate de curăţat şi are grijă ca toate lucrurile să fie puse la locul lor.

 

Vărsător

Vărsătorul nu are nici cea mai mică idee unde se află mopul sau cum să folosească aspiratorul. Treburile casnice nu fac decât să-l irite, deoarece le găseşte monotone şi lipsite de sens. Toată povara va cădea pe umerii altcuiva din familie, în timp ce nativul va fi ocupat cu proiecte personale.

 

Peşti

Nativul Peşti este dezinteresat de orice înseamnă curăţenie şi ordine. În general, locuinţa lui arată haotic pentru un ochi neavizat, însă nativul ştie să se descurce perfect în universul lui. Bărbatul Peşti face minimul necesar pentru a-şi asigura confortul, dar nu se pierde în amănunte.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!