Horoscopul general al anului 2016

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 8 ianuarie 2016

horoscopZodiile de foc în 2016 (Berbec, Leu, Săgetător)

Anul care urmează este perfect pentru zodiile de foc, care vor avea suficient timp pentru pasiunile lor. Activitățile sociale sunt pe primul loc și, deși pot apărea conflicte din cauza firilor pasionale ale acestor zodii, ele se rezolvă rapid. Anul 2016 este unul propice pentru ca zodiile de foc să își exerseze răbdarea și să devină mai tolerante. Există o bună șansă ca ele să mai scape din impulsivitate și să se mai lase duse de val, exact atât cât trebuie. Horoscopul pentru 2016 prezice descoperirea unei noi pasiuni dacă ești dintr-o zodie guvernată de foc. În vreme ce Leul și Săgetătorul par să meargă pe o pantă ascendentă, plină de reușite, Berbecul ar putea întâmpina anumite dificultăți. Sfatul astrologilor este ca nativul să se mai domolească și să nu mai încerce să facă chiar totul singur. După cum am spus, anul următor este ideal pentru colaborări și chiar și Berbecul, încăpățânat și independent, ar trebui să încerce să împartă efortul cu cineva, fie la muncă, fie în relații.

Zodiile de pământ în 2016 (Taur, Fecioară, Capricorn)

Pentru zodiile de pământ, 2016 va fi un an al succeselor pe plan profesional în mod special. Aceste zodii sunt deja foarte bune la ceea ce fac, însă acum vor avea parte de oportunități noi, pe care este indicat să nu le rateze. Sfatul astrologilor este ca aceste zodii să „ciulească urechile” mai mult și să nu rateze șansele ce li se prezintă la muncă, chiar dacă ele înseamnă schimbare. Știm cu toții că zodiile de pământ nu sunt cele mai flexibile persoane din lume, dar uneori este bine să își asume și riscuri, măcar unele reduse.

Zodia de pământ favorită în 2016 este Fecioara, care se pare că va avea niște sclipiri excelente la muncă și totul îi va merge strună atâta timp cât nu se lasă pe o ureche (ceea ce oricum nu îi stă în fire). Spre luna august, această pantă ascendentă se mai domolește în cazul ei, așa că ar fi indicat să își facă planurile în funcție de această informație.

Zodiile de aer în 2016 (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Zodiile de aer se vor simți mai confortabil în circumstanțele din 2016. Pentru ele, acest lucru înseamnă tocmai să iasă din zona de confort, iar ocaziile vor fi destule. Fiind niște persoane foarte deschise și comunicative, care lucrează bine în echipă (în afară de Vărsător), ele vor înțelege cât de bine este ca mai multe minți să muncească la același proiect. În cazul zodiilor de aer, va fi nevoie de puțină răbdare, totuși, pentru că rezultatele nu se vor vedea chiar imediat, dar nici nu vor întârzia foarte mult, ceea ce e bine, pentru că se știe că aceste zodii nu sunt chiar cele mai răbdătoare.

Dintre ele, Balanța pare să fie favorita astrelor, pentru că în 2016 va deveni mai stăpână pe ea și va căpăta anumite calități administrative, un lucru extrem de util pentru o zodie care în general se organizează destul de greu.

Zodiile de apă în 2016 (Rac, Scorpion, Pești)

În sfârșit sensibilitatea acestor zodii de apă le va aduce mai degrabă reușite decât suferințe. Zodiile de apă stau excelent la capitolul empatie și vor reuși să citească oamenii și mai bine decât în 2015, ceea ce înseamnă că vor evita o mulțime de probleme. Instinctul este baza oricărui succes în 2016 în ceea ce privește semnele de apă. Luna martie este deosebit de norocoasă pentru Pești, care ar putea să pună bazele unei afaceri cu această ocazie.

Scorpionii vor avea parte de un an mai liniștit decât 2015 și vor reuși chiar să se echilibreze emoțional, astfel încât să nu mai ia decizii impulsive. Conflictele se vor rări considerabil și armonia se va instala și în casele lor dacă depun puțin efort.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!