Horoscopul mincinoșilor

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 3 iulie 2015

mincinosFiecare persoană de pe planetă are capacitatea să mintă. Fiecare zodie poate să o facă, mai natural sau mai… artificial. Suntem creați în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseța adevărul, dar asta nu înseamnă și că o facem și, în nici un caz, că ar trebui.

Și pentru că fiecare dintre noi își dorește să cunoască toate aspectele importante legate de persoanele din jur și, mai ales, de partenerul de viață, hai să vedem care sunt cele mai mincinoase zodii!

 

Berbec

Nativii născuți sub semnul Berbecului se pricep, rareori, la minciuni. În general, aceștia nu sunt „creați” psihologic pentru a spune minciuni. Sunt destul de dezorganizați, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol.

De obicei, vor spune o minciună pentru a părea mai interesanți sau pentru a promite ceva ce nu pot să facă. Dar nici în acest caz, nu vor putea să-și spună „povestea” până la capăt, deoarece vor fi prinși repede.

 

Taur

Taurii nu mint. În viziunea lor, minciuna duce la complicații mult prea mari, iar ei nu vor să depună atât de mult efort. De obicei, nativii Taur sunt sinceri, deschiși, așteptând același lucru și din partea celor din jur.

Iar dacă, totuși, spun o minciună, o vor face doar pentru că sunt „obligați” în vreun fel. Și, în general, nu o vor face pentru ei, ci pentru a nu răni persoanele din jur.

 

Gemeni

Se pare că niciun semn zodiacal nu este mai bine „echipat” când vine vorba de minciuni. Gemenii sunt, în general, extrem de isteți și foarte „adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să „se chinuie” prea mult.

Și chiar dacă par mincinoșii perfecți, deseori sunt prinși, din cauza faptului că înfrumusețează mult prea mult adevărul.

 

Rac

Racii își spun lor cele mai bune minciuni. Și au un motiv pentru asta. Faptul că sunt niște persoane extrem de sensibile îi face să își construiască un adevărat „zid” în jur, să se ascundă în spatele aparențelor și să fie destul de introvertiți.

Sunt destul de inofensivi, totuși, când vine vorba de minciuni. Deseori spun neadevăruri, în scopul de a se proteja, dar în niciun caz nu putem spune despre ei că sunt persoane mincinoase cu adevărat.

 

Leu

Persoanele născute sub zodia Leu sunt mult prea orgolioase și hotărâte pentru a spune minciuni.

De fapt, dacă urăsc ceva, Leii urăsc minciuna și persoanele care mint. Sunt extrem de sinceri și foarte direcți, spun lucrurilor pe nume și nu consideră minciuna a fi scuzabilă nici măcar atunci când este spusă în „scopuri nobile”.

 

Fecioară

Avem un câștigător! Probabil nicio zodie nu poate să mintă mai bine decât o fac nativii din semnul Fecioarei. Aceștia sunt isteți și extrem de „agili” când vine vorba de a spune lucrurile în detaliu, iar minciunile lor sunt atât de bine spuse, încât până și ei le cred.

Nicio zodie nu este mai confortabilă cu minciunile, cum sunt Fecioarele. Nu au nicio problemă cu asta și o fac instinctiv, chiar și fără un motiv anume. Așadar, dacă aveți o Fecioară în jur, fiți cu ochii-n patru!

 

Balanță

Scopul nu scuză mijloacele, dar adevărul este uneori prea dureros. Sau, cel puțin, așa gândesc nativii din Balanță. Nu le place să mintă, dar le displace și mai mult să-i rănească pe cei din jur spunând adevărul pur. Mint doar pentru a salva aparențele, iar uneori o fac involuntar.

Cu toate acestea, se consolează gândindu-se că spun minciuni într-un scop nobil, iar asta, după cum am spus deja, scuză mijloacele.

 

Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, linia dintre adevăr și minciună este mereu extrem de fină. Nu mint intenționat, sau cel puțin asta vor ei să creadă, și pentru că sunt mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jur, reușesc mereu să o scoată la capăt. Chiar și atunci când sunt prinși, chiar dacă le sunt aduse dovezi, ei nu vor recunoaște niciodată că au spus o minciună, reușind mereu să întoarcă lucrurile în favoarea lor.

Cu toate acestea, nu mint des. Ba chiar evită să o facă, pentru că se simt penibil atunci când sunt prinși. Și cum știu că „minciuna are picioare scurte”, preferă să nu se pună într-o astfel de situație.

 

Săgetător

Nicio zodie nu are o reputație mai bună, când vine vorba de sinceritate. Fiind o fire tăcută și destul de serioasă, Săgetătorii se pun rareori în situații complicate sau în care ar trebui să mintă. Și pentru că nu sunt cele mai „harnice” zodii, consideră că efortul de a spune și de a susține o minciună este mult prea mare, deci preferă să nu o facă.

Cu toate acestea, sunt mult mai indulgenți când vine vorba de alți oameni. Optimismul lor îi face să ierte minciunile celor din jur cu ușurință și să nu se lase afectați prea mult de acest lucru.

 

Capricorn

Nu există niciun dubiu că nativii din zodia Capricorn sunt mincinoși „ca la carte”. Aceștia tind să fie buni la aproximativ tot ce își propun să facă, iar dacă minciuna se află printre ele, vor reuși, cu siguranță, să mintă bine.

Din fericire, Capricornii nu se folosesc des de acest „talent” și nu spun minciuni decât atunci când e neapărat nevoie. Și, în general, minciunile lor sunt inofensive, deci, dacă ai în viața ta un Capricorn, nu ar trebui să-ți faci prea multe griji în această privință.

 

Vărsător

Este imposibil pentru un Vărsător să spună, cu adevărat, o minciună. Principiile după care se ghidează sunt mult prea ferme și idealurile mult prea mari pentru a se supune unor astfel de lucruri.

Motivul pentru care majoritatea persoanelor mint este, în general, un scop personal, cum ar fi îndeplinirea unei dorințe sau obținerea unor beneficii într-un mod mai ușor. Și pentru că Vărsătorul obține aproape de fiecare dată ceea ce își dorește fără prea mari eforturi, nu are nevoie să mintă.

 

Pești

Cunoscuți pentru faptul că nu sunt capabili să facă diferența între adevăr și ficțiune, nativii din zodia Pești sunt persoane extrem de emoționale și se lasă, deseori, conduși de aceste emoții. Și dacă ajung să spună o minciună, deseori o fac inconștient, fără să se gândească prea mult la consecințe.

În general, însă, Peștii se vor abține de la a spune astfel de neadevăruri pentru că de cele mai multe ori sunt prinși, iar orgoliul lor e mult prea mare pentru a se lăsa puși în astfel de situații.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!