Howells cere totul

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 17 martie 2014

526 lynn howellsAntrenorul Lynn Howells a declarat după victoria din meciul cu Belgia, scor 29-10, că rugby-ul care s-a jucat la Constanţa a fost inacceptabil.

“Vremea a fost o problemă, dar rugby-ul care s-a jucat a fost inacceptabil. Când joci un astfel de rugby este inacceptabil. Lucrul pozitiv este că ştim ce avem de făcut înaintea meciului cu Georgia, ştim unde trebuie să mai lucrăm. Ne dorim să încheiem pe primul loc, situaţie care ne-ar duce la Cupa Mondială într-o grupă cu Noua Zeelandă. Va fi o foarte bună oportunitate de a juca împotriva celor mai buni”, a anunțat Howells.

Căpitanul Stelian Burcea a spus că stejarii doresc câştigarea CEN.

“Am reuşit să înscriem eseul care ne-a adus punctul bonus chiar la ultima fază şi acest lucru arată calitatea şi maturitatea echipei. Au fost momente când belgienii au pus presiune, dar momentele mai slabe s-au datorat şi vremii, care a îngreunat controlul balonului. Cei noi au reuşit să vină cu un plus şi acest lucru este extraordinar. Urmează meciul din deplasare cu Georgia, când se va stabili şi câştigătoarea Cupei Europene a Naţiunilor. Avem obiectiv să câştigăm această competiţie şi astfel să câştigăm şi Cupa Antim Ivireanul, trofeu pe care ne dorim să-l aducem înapoi în România. În plus, nu am mai câştigat de aproximativ zece ani în Georgia”, a spus el.

Florin Vlaicu crede că echipa României i-a subestimat pe adversari. “Nu am jucat foarte bine, mai ales în prima repriză, când am jucat şi cu vântul în spate. Suntem mulţumiţi cu acest punct bonus, dar cred că i-am subestimat pe belgieni. Ne pare rău că am primit eseu, este primul meci în care primim eseu şi sperăm ca în meciul cu Georgia să câştigăm. A fost un test bun înainte de Georgia. Nu am mai câştigat de mulţi ani în Georgia şi credem că acum putem face acest lucru”, a spus Vlaicu.

 

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!