I-a retezat degetul unui gardian, într-un spital londonez

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 19 octombrie 2015

Un român în vârstă de 29 de ani a fost condamnat la închisoare, după ce i-a retezat cu dinții degetul unui gardian dintr-un spital londonez.

Întâmplarea a avut loc în luna aprilie a acestui an în Spitalul St. Thomas, din sudul Londrei. Potrivit polițiștilor britanici, românul a vrut să își încarce telefonul mobil, când unul dintre gardienii spitalului l-a întrebat dacă este pacient sau vizitează pe cineva. Când acesta a aflat că tânărul era prezent în spital doar pentru a-și încărca telefonul, i-a spus că trebuie să părăsească instituția.

Potrivit Poliției Metropolitane, românul a început atunci să țipe și să îl scuipe pe gardian, adresându-i și unele remarci rasiste. Ca să îl împiedice să mai scuipe, gardianul i-a pus mâna la gură. În acel moment, românul l-a mușcat de un deget până i l-a secționat.

Incredibil este că românul a mestecat apoi degetul gardianului, după care i l-a scuipat în față. Din păcate, gardianul a rămas mutilat, medicii nemaiputând să îi atașeze membrul retezat.

Românul a fost condamnat luni, 5 octombrie, la 7 ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă și atac rasist. După ce își va ispăși pedeapsa va fi deportat în România.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!