Iancu nu se mai transferă

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 august 2015

iancuTransferul fotbalistului Gabriel Iancu de la Steaua la FC Voluntari a căzut, cele două cluburi nereuşind să ajungă la un acord, a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al grupării ilfovene.

“Transferul lui Gabriel Iancu a căzut. Motivul este faptul că, pentru acest sezon competiţional, Consiliul de Administraţie al FC Voluntari nu a aprobat sume pentru transferuri de jucători. Iniţial, în discuţiile cu oficialii FC Steaua se vorbea despre un împrumut al jucătorului, fără pretenţii financiare”, a spus Lucian Ionescu.

Preşedintele FC Voluntari, Robert Gherghe, anunţa că negocierile cu oficialii clubului Steaua pentru mijlocaşul formaţiei Steaua Gabriel Iancu sunt avansate. “Iancu vine la Voluntari după ce va semna. Suntem în negocieri destul de avansate, s-ar putea să mă întâlnesc cu cei de la Steaua. În proporţie destul de mare Iancu va fi următorul transfer al clubului nostru. Dar nu va fi şi ultimul transfer”, afirma Gherghe.

În vârstă de 21 de ani, Gabriel Iancu nu mai este dorit în lotul condus de Mirel Rădoi, finanţatorul Gigi Becali afirmând că acesta “nu poate face faţă la Steaua”. Iancu nu a făcut parte din lotul de 18 jucători al formaţiei roş-albastre la meciul cu Partizan Belgrad (scor 1-1) din prima manşă a turului III preliminar al Ligii Campionilor.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!