Ianis, lăudat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 iulie 2016

638 ianisLuciano Moggi, fostul conducător al clubului italian Juventus, a declarat la finalul săptămânii că transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa la Fiorentina este cea mai bună mutare făcută de formaţia de pe Artemio Franchi în acest sezon, conform site-ului SportItalia.

Deşi a fost anunţat încă de acum 2 ani, transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina s-a produs abia în această vară, când fostul jucător al echipei FC Viitorul s-a alăturat lotului pregătit de Paulo Sousa.

Când a venit vorba despre această mutare, Luciano Moggi a avut doar cuvinte de laudă. „Cel mai bun transfer al sezonului în Serie A l-a făcut Fiorentina. Mă refer la mijlocaşul Ianis Hagi de la Viitorul. Credeţi-mă, este un jucător mare, o să-şi arate valoarea”, a spus fostul preşedinte al lui Juventus, conform SportItalia.

Potrivit site-ului transfermarkt.de, Fiorentina a plătit 2 milioane de euro în schimbul serviciilor lui Ianis Hagi. Tânărul mijlocaş de doar 17 ani a jucat 32 de meciuri pentru FC Viitorul în sezonul trecut, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!