Iașiul transferă

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 iunie 2016

631 pruneaAbia revenit de la Timişoara, preşedintele executiv al Iaşiului, Florin Prunea a oficializat primul transfer. Atacantul Dan Roman a semnat cu CSMS Iaşi un contract pe 2 ani, acesta având misiunea de a-l înlocui pe golgeterul stagiunii trecute, Bojan Golubovic.

„Am ajuns la un acord cu Dan Roman, jucătorul a semnat deja un contract pe doi ani. Este un atacant valoros, care cu siguranţă ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Florin Prunea, care negociază prelungirea contractelor cu jucătorii aflaţi la final de contract.

Intrat în direct, Florin Prunea a precizat că este foarte aproape de a aduce un jucător român, afirmând că va face totul public în momentul în care actele vor fi semnate.

CSMS Iaşi a câştigat în ultimele momente meciul cu ACS Poli Timişoara şi este calificată din punct de vedere sportiv în preliminariile Europa League. Moldovenii nu sunt 100% siguri că vor juca în Europa, TAS având ultimul cuvânt în această speţă: dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv va da dreptate celor de la Dinamo, atunci echipa din „Ştefan cel Mare” va juca în cupele europene.

„Am avut o primă repriză proastă cu Timişoara, influentaţi şi de stare vremii. Cred că la nivelul solului erau 45 de grade. Mă întâlnesc cu Nicolo să punem la punct programul pentru perioada următoare. Ne reunim în vreo 14 zile. Chiar astăzi sper să închidem şi primul transfer, e un jucător român. Deocamdată să vedem dacă vom juca în cupele europene, trebuie să vedem decizia TAS. Au mai întors deciziile. Din câte ştiu, FRF s-a apărat la TAS doar în cazul CFR-ului şi Petrolul, în rest nu s-au apărat”, a declarat Florin Prunea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!