Iftime, supărat pe echipa sa

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 decembrie 2014

561 iftime

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a declarat că este supărat deoarece formaţia sa nu a jucat bine şi nu s-a ridicat la nivelul campioanei României, informează site-ul oficial al formației din Moldova.

“Sunt supărat pentru că nu am jucat fotbal, adică nu am reuşit să jucăm la nivelul Stelei. Este vorba aia, la urs nu intri cu mâinile goale. Noi azi am fost o echipă de mijlocul clasamentului şi nu ne-am ridicat la nivelul Stelei. Azi Steaua a fost mai bună, mai fotbalişti, mai versaţi, mai tot ce trebuie. Sânmărtean era bau-bau-ul meu. Ni s-au muiat picioarele. Apoi l-am văzut pe Şvichi care deşi a încercat a fost stăpânit de emoţie, iar tracul l-a doborât. Spuneam că poate mai mult, pentru că Şvichi când pleacă cu mingea la picior mă gândeam că poate dezechilibra. Am fost surprins că a intrat titular, dar cred că Şvichi putea mai mult”, a spus el.

Finanţatorul formației crede că pe Steaua nu o poate bate nimeni în campionat: “În repriza a doua eu nu am văzut celălalt vârf, pe Hadnagy, care este mai versat. Şi nici Martinus nu a zburdat. La fotbal este nevoie de constanţă şi de pregătire continuă. Din păcate azi nu au fost pregătiţi, nu 200 la sută. Nu cred că Leo Grozavu poate juca pe teren şi nici nu cred că poate influenţa aşa de mult. Pe Steaua nu o poate bate nimeni din ţară. Cu Ceahlăul a fost o întâmplare, Steaua se trezeşte la 3 dimineaţa şi-i bate iar, de le sună apa-n cap. Steaua a venit la noi să-şi lingă rănile şi o echipă rănită devine extrem de periculoasă”.

Cam tot pe acolo s-a exprimat și preşedintele clubului, Cornel Şfaiţer: “Ştiam forţa Stelei. Am spus la începutul campionatului că o văd pe Steaua campioană. Este echipa cea mai bună. Din păcate nu au rezultate în cupele europene. Este cea mai valoroasă echipă în campionatul intern şi care se impune pe orice teren. În a doua repriză Steaua nu a fost peste noi, dar experienţa lor s-a văzut. Steaua ne-a bătut la centrul terenului. Când un mijlocaş defensiv îţi marchează două goluri, asta spune multe. Noi am jucat fără mijlocaşi. Puteam scoate un rezultat bun în acest joc”, a încheiat Şfaiţer.

Supărarea finanțatorului este însă una superficială, fiind puțin probabil ca o echipă de valoarea Stelei să presteze un joc sub cel al unei echipe care-și dorește, în primul rând, să nu ajungă la retrogradare.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!