Îl vrea Tottenham pe Chivu?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 martie 2014

528 cristi chivuPresa din Italia spune că fundaşul lui Inter Milano Cristian Chivu ar putea semna un contract pentru sezonul viitor cu gruparea engleză Tottenham, la care joacă şi Vlad Chiricheş, dacă problemele sale la degetul piciorului drept s-au rezolvat.

Românul lui Inter nu a jucat niciun meci în acest sezon, iar problema de la picior oferă incertitudine în ceea ce privește starea lui fizică, spune ilsussidiario.net.

„Dar această situaţie pare să nu îl sperie prea mult pe directorul sportiv al clubului Tottenham, Franco Baldini, care s-ar fi gândit la fostul jucător al echipelor Roma şi Ajax pentru a întări defensiva înaintea sezonului 2014-2015. Oficialul clubului londonez îl cunoaşte foarte bine pe fostul component al naţionalei Românei şi ar fi gata să-i ofere un contract anual, cu o eventuală opţiune de prelungire pentru încă unul, în funcţie de numărul de prezenţe pe teren”, continuă sursa.

Cristian Chivu s-a accidentat la deget în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în SUA, în luna februarie. Chivu nu a mai jucat vreun meci din luna mai a anului 2013.

Pe 31 ianuarie, impresarul Victor Becali, acum arestat, anunţa că fostul căpitan al naţionalei îşi va rezilia contractul cu Internazionale Milano şi se va retrage din activitatea de fotbalist.

Presa italiană a scris că, acum o săptămână, fundaşul Cristian Chivu a revenit la baza de pregătire a echipei Internazionale Milano, la aproape o lună după ce a fost operat ultima dată la Miami, şi este gata să rezilieze contractul cu gruparea milaneză.

Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu Chivu de curând şi i-a propus să i se alăture la conducerea federației.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!