Ilie Năstase delirează iar

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 5 februarie 2016

615 nastaseIlie Năstase şi-a exprimat nemulţumirea în ceea ce priveşte decizia autorităţilor de a ţine închisă Arena Naţională, din cauza lipsei unui aviz de funcţionare emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Eu, ca şi ceilalţi cetăţeni ai României, am băgat bani acolo. Stadionul a fost construit din banii noştri. S-au băgat acolo sute de milioane de euro. Este singurul lucru construit de la zero în România. Nu ştiu cine sunt ăştia: ISU, PISU, MISU, mie să-mi deschidă Arena Naţională. O să merg să îi dau în judecată. Nu se poate să ne batem joc de aşa ceva. Mai au să spună că din crampoanele jucătorilor pot sări scântei şi o să ia foc acoperişul”, a declarat Ilie Năstase, conform mediei de la București.

Cel mai mare stadion din România a fost închis după tragedia din clubul Colectiv, la finalul lunii octombrie a anului trecut. Arena Naţională a fost inaugurată în septembrie 2011, fiind construită în locul fostului stadion „Lia Manoliu”. Pe 9 mai 2012, Arena Naţională a găzduit finala Europa League.

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat în urmă cu 2 săptămâni că Arena Naţională nu poate fi utilizată din cauza acoperişului retractabil, pentru care suma iniţială a proiectului a fost suplimentată cu 200 de milioane de lei. Iniţial, noul stadion a fost prevăzut un acoperiş fix, din tablă, însă autorităţile au decis construirea unui acoperiş retractabil, similar celor folosite în Germania. Construcţia a fost finalizată fără autorizaţie de la ISU, iar eliberarea acestui document nu este posibilă nici acum deoarece materialul din care este construit acoperişul nu este omogolat în România.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!