Ilie Stan merge în Irak

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 26 iunie 2015

587 stanLa 47 de ani, Ilie Stan se află în fața celei mai extravagante provocări din cariera sa de tehnician. Ex-antrenorul Stelei a acceptat oferta celor de la FC Zakho, din prima ligă a campionatului din Irak.

Stan a semnat un contract valabil un an de zile și are drept obiectiv calificarea în faza play-off-ului. La echipa irakiană, Ilie Stan va lucra alături de Salih Jaber, fostul atacant al Universității Craiova, dar și al Gloriei Buzău. De altfel, din acea perioadă Ilie Stan îl cunoaște pe Jaber.

Jaber (29 de ani) a îmbrăcat tricoul Craiovei în sezonul 2005-2006, perioadă în care a marcat 13 goluri în 14 apariții în tricoul juveților, o perioadă extrem de apreciată la acel moment.

La conferința de presă, în care a fost prezentat tehnicianul nostru, Jaber a stat în dreapta românului și l-a ajutat pe acesta să se înțeleagă cu jurnaliștii locali. 

FC Zakho este a 12-a echipă pe care o va antrena Ilie Stan, după UT Arad, FC Târgoviște, Gloria Buzău, Dunărea Giurgiu, Victoria Brănești, CS Mioveni, Steaua, Concordia, FC Vaslui, FC Brașov și Al Urooba (liga a II-a din Emiratele Arabe Unite).

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!