Imigranta romanca

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 10 februarie 2014

Londra_D'ORA_Imigranta romancaPe 6, 8 si 10 februarie, sunteti invitati la film. La D’ORA: Imigranta romanca. Un film care spune o poveste emotionanta prezentata intr-un mod amuzant, care scoate la lumina probleme reale cu care se confrunta milioane de emigranti in lumea globalizata de azi.

Povestea D`OREI

Inconjurata de saracie, intr-o Romanie post-comunista, o tanara naiva profita de oportunitatea de a emigra in Anglia, chiar daca asta inseamna a calatori cu o duba, ascunsa intr-o cutie de carton. Ajunsa la Londra, visurile ei de a se imbogatii şi a deveni faimoasa sunt repede spulberate de realitatea vietii cotidiene. Impactul cultural, schimbarea modului de viata, de la o existența monotona şi saraca in Romania la o viata riscanta in Londra, precum şi dorinta de a-şi depaşi conditia şi a-şi ajuta rudele de acasa, o determina pe Dora sa se foloseasca la maxim de fiecare oportunitate ieşita in cale.
O productie 28 Films Ltd., D’ORA prezinta intr-o maniera onesta incercarea unei tinere de a evada din mentalitatea tarii natale pentru a-şi urma visurile. Insa, aceasta calatorie o incarcereaza pe Dora intr-o lume in care inocenta ei este treptat spulberata. Dora va risca totul pentru cei dragi, in speranta crearii unui viitor mai bun.
Filmul a obtinut patru stele de la London Film Review, care l-a prezentat ca fiind „un film puternic, incarcat de forta, un portret a ceea ce inseamna in prezent sa fii un imigrant ilegal”, spune James Bowsher, impresarul Deliei Antal.

Detalii

Filmul poate fi vizionat pe 6 februarie, la ora 19.00, la 195 Piccadilly, London, W1J 9LN. Vizionarea va fi urmata de o sesiune de intrebari şi raspunsuri cu scriitoarea/regizoarea şi echipa de productie. Evenimentul va fi moderat de Lord John Taylor of Warwick, iar tinuta eleganta este obligatorie. Pretul unui bilet este de 9 lire, daca il veti cumpara la casa de bilete, şi 10.19, daca veti cumpara biletele online. Cei care vor sa vada acest film şi nu vor reuşi sa fie prezenti joi au şansa de a viziona pelicula Deliei Antal sambata, 8 februarie, la Curzon Wimbledon. Proiectia va avea loc la ora 10.00, dar şi pe 10 februarie la ora 16.00. Pretul biletelor va fi de 6 lire.

Puteti sa urmariti trailer-ul pe link-ul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=Kvhcy-fvWAQ.
Bilete: https://www.eventbrite.co.uk/.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!