În sferturi în Franța

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 februarie 2016

617 musinaRomânul Marius Muşină, fundaş central la US Granville, din liga a cincea a Franţei, s-a calificat în sferturile Cupei Franţei la fotbal, anunţă Federaţia Română de Fotbal. US Granville a învins, marţi, echipa Bourg-en-Bresse, din liga a doua, cu scorul de 1-0, după prelungiri. Pe tabloul competiţiei se mai află echipe din prima ligă precum PSG, Bordeaux, Nantes, Lyon.

Marius Muşină are 34 de ani şi joacă la Granville de 10 ani. Într-un interviu pentru site-ul frf.ro, românul a declarat: „Este extraordinar pentru clubul meu din mai multe puncte de vedere – imagine, buget, să nu uităm că sunt şi bani în joc în această competiţie! Iar pe antrenorul nostru, Johan Gallon, îl văd în Ligue 1 în câţiva ani, scoate din noi ce e mai bun la antrenamente şi meciuri. Uite, eu practic am explodat la vârsta asta!”.

„Noi trăim din fotbal şi în liga a cincea din Franţa, avem aici jucători formaţi la cluburi mari, ne luptăm cu echipele satelit de la Rennes, Guingamp sau Brest, care au mai mereu jucători de la prima formaţie. Anul trecut, când am fost căpitan tot sezonul, echipa mea a pierdut promovarea la un singur punct. Apoi m-am accidentat urât la claviculă şi am revenit mai greu sezonul acesta. Suntem momentan pe locul al doilea şi avem obiectiv tot promovarea”, a mai precizat Marius Muşină pentru sursa citată.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!