Incident la raliu

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 29 iulie 2016

639 raliuMembrii unui echipaj de raliu care participau, sâmbătă, la Transylvania Rally, au fost răniţi uşor, după ce maşina în care se aflau a ieşit în decor în zona Dângău, judeţul Cluj,transmite corespondentul de presă.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Transylvania Rally, transmis sâmbătă, copilotul a fost transportat la UPU pentru un traumatism cranio-cerebral minor.

“Echipajul 122, de la Rally 2, pilotul Emanuel Resiga şi copilotul Denisa Dragici, pe o maşină Toyota Celica, a avut o ieşire în decor pe PS5 Dângău 1. Pilotul are plagă contuză la nivelul buzei, iar copilotul a fost
transportat la UPU pentru un traumatism cranio-cerebral minor, contuzii toracice şi contuzii de cot drept”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii organizatorilor au declarat sâmbătă că cei doi au suferit răni minore, iar copilotul a fost transportat la UPU pentru că aşa a impus procedura.

Cea de-a 6-a etapă a Campionatul Naţional de Raliuri – Dunlop (CNRD), Transilvania Rally, se desfăşoară în perioada 22 – 23 iulie în judeţul Cluj, competiţia fiind organizată pentru al 5-lea an consecutiv de către echipa clujeană de raliuri, campioana naţională en-titre, Napoca Rally Academy.

Raliul este constituit dintr-un un total de 378,58 km din care 106,94 km grupaţi în opt probe speciale şi două probe superspeciale.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!