India, drumul lui Mutu spre Fiorentina?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 2 octombrie 2014

552 adrian mutuPune City, clubul la care va evolua Adrian Mutu, e deţinut 15% de clubul italian Fiorentina, iar zvonurile spun că atacantul român ar avea varianta să joace din ianuarie la echipa lui Montella, după ce Superliga indiană se va termina.

Pare un scenariu care frizează scrierile lui Asimov sau Herbert, însă nu chiar lipsit de logică. Pune City şi-a asigurat serviciile atacantului de 35 de ani, care va evolua alături de Trezeguet la echipa indiană a lui Salman Khan. Doar că Superliga asiatică se termină în decembrie, tocmai la fix ca Adrian să se gândească la o spectaculoasă şi mult dorită revenire în Serie A în ianuarie 2015, mai ales că românul a spus de multe ori că Fiorentina a fost una dintre casele sale unde s-a simțit cel mai bine.

Ca să dea și mai multă apă la moară zvonurilor, Mutu a postat pe Instagram, poate nu chiar întâmplător, o poză în tricoul florentin. Al doilea amănunt, de asemenea extrem de important, e că Fiorentina are 15% din acţiunile lui Pune City, iar mutarea ar fi o simplă formalitate în acest caz.

Un al treilea detaliu este un comentariu apărut între comentariile la fotografia sa. „Te aşteptăm” e mesajul transmis, și el nu ar conta foarte mult dacă nu ar fi lăsat de Ciprian Tătărușanu, portarul Fiorentinei.

„S-a discutat în vară varianta ca Mutu să meargă la Fiorentina. Ştiu de acest lucru, cum ştiu şi că el vrea să se retragă în tricoul echipei italiene”, a spus acum ceva vreme Dan Capră, finanțatorul Petrolului, înainte ca Mutu să plece de la Ploiești.
În cele cinci campionate petrecute la Florența, Mutu a marcat 69 de goluri în 143 de meciuri.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!