Înfrângere la Tokio pentru Bucharest Team

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 17 octombrie 2014

554 baschet 3x3Bucharest Team, echipă formată din jucătorii campioni europeni Angel Santana, Bogdan Popescu, Vasile Ştefan şi Cătălin Vlaicu, a fost învinsă în weekend în semifinalele turneului final de baschet FIBA 3×3 de la Tokyo.

În primele meciuri din cadrul turneului final, Bucharest Team a trecut de Sao Paolo (Brazilia), cu 22-11, Manila (Filipine), cu 15-13, iar în sferturile de finală, duminică, a reușit să se impună şi în faţa echipei Jakarta (Indonezia), scor 21-8.

În semifinale, Bucharest Team a fost învinsă de Saskatoon (Canada), cu scorul de 16-19, astfel că finala turneului japonez va fi disputată de Saskatoon şi de Novi Sad. Sârbii au eliminat în semifinale echipa slovenă Kranj (22-13).

Echipa noastră a jucat pentru a treia oară în faza finală a competiţiei după ediţiile din 2012 (Miami) şi 2013 (Istanbul).

În luna septembrie, la Bucureşti, exact aceiași jucători au format echipa României, care a cucerit medalia de aur a primei ediţiii a Campionatului European 3×3, după ce a învins în finală reprezentativa Sloveniei, cu scorul de 18-16.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!