Ingrijirea copiilor

Articol publicat in sectiunea Contacte părinţi pe data 15 aprilie 2010

National Association of Family Information Services – NAFIS (Asociatia Nationala a Serviciilor de Informare a Familiei) 

Organizatie inregistrata de caritate, ce reprezinta o retea nationala de servicii de informatii referitoare la copii. Membrii inregistrati primesc o gama variata de servicii, incluzând training-uri, publicatii, facilitati de comunicare electronica şi oportunitati de colaborare in interiorul organizatiei.

Adresa: Grosvenor Gardens House, 35-37 Grosvenor Gardens, London SW1W 0BS

Telefon: 020 7953 4085

Fax: 020 7953 4086

Email: info@nafis.org.uk

Website: www.nafis.org.uk

 

Ofsted – Office for Standards in Education, Children’s Services and Skills (Oficiul pentru Standarde in Educatie, Servicii şi Aptitudini in slujba Copilului)

Ofsted este un inspector independent, ce raspunde direct in fata Parlamentului. Inspecteaza şi regularizeaza institutiile din Anglia care pun la dispozitie servicii de educare pentru toate vârstele şi ii inspecteaza pe cei care pun la dispozitie servicii de ingrijire pentru cei mici şi tineri.

Adresa: Royal Exchange Buildings, Manchester M2 7LA

Telefon: 08456 40 40 45 (educatie, aptitudini ale adultilor şi servicii locale pentru copii) si 084 5640 4040 (alte probleme)

Website: www.ofsted.gov.uk

Orar: luni-vineri intre 08.00-20.00.

 

Sure Start (Start Sigur)

Program guvernamental care pune la dispozitie servicii pentru preşcolari şi familiile acestora. Scopul programului este de a imbina educatia cu ingrijirea / sanatatea celor mici şi sprijinul familiilor. Serviciile includ sfaturi referitoare la educatia şi dezvoltarea copiilor, programe de joaca, cursuri pentru parinti, asistenta pentru familie, educatie şi sfaturi pentru adulti.

Adresa: Department for Children, Schools and Families, First Floor, Sanctuary Buildings, Great Smith Street, London SW1P 3BT

Telefon: 0870 000 2288 (informatii)

Email: info@dcsf.gsi.gov.uk

Website: www.dcsf.gov.uk/everychildmatters/earlyyears/surestart/whatsurestartdoes/


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!