Inna, Andra, Carla’s Dreams și Iulia Albu, noi jurați ai emisiunilor TV

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 15 iulie 2016

andra-inna-iulia albuInna și Andra, antrenoare la „Vocea României Junior”

Inna, artista care se bucură de o popularitate incredibilă în toată lumea, va putea fi văzută într-o nouă ipostază: cântăreața din România cu cel mai mare succes internațional a acceptat provocarea de a fi antrenor la primul sezon al emisiunii Vocea României Junior, care va începe în această toamnă.

vocea romaniei junior-juriu-andra-moga-inna„Sunt extrem de fericită că, în sfârșit, programul îmi permite să fiu în juriul unui concurs de voci. Abia aștept să încep filmările și, mai ales, să îi cunosc pe concurenții de la Vocea României Junior. Încă nu-mi vine să cred că este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, orășelul mic de la malul Mării Negre. Aș crede că e un vis, iar dacă este, nu vreau să mă trezesc niciodată! Vă mulțumesc pentru tot!”, a declarat artista.

Pe lângă rolul de jurat de la Românii au talent, Andra se pregătește să facă parte și din juriul celui mai nou show de talente de la Pro TV, Vocea României Junior, alături de Marius Moga și Inna.

Astfel, începând de anul acesta, îndrăgita artistă va fi jurat nu la o singură emisiune de talente, ci la două: Românii au Talent și Vocea României Junior!

„E minunat pentru mine ca artistă, ca mamă și, de ce nu, ca femeie care și-a păstrat bucuria copilăriei în suflet, să fiu antrenor la Vocea României Junior. Mă bucur din inimă că voi putea să îi învăț pe viitorii artiști tot ce știu eu. Mai ales că toată lumea mă întreabă când îmi deschid o școală de canto. În plus, sunt convinsă că și eu voi învăța multe de la micii artiști, pentru că eu cred că noi, adulții, avem enorm de învățat de la copii”, a declarat Andra pentru protv.ro.

Preselecțiile și filmările primului sezon vor avea loc vara aceasta, iar show-ul va fi difuzat de Pro TV, pare-se, anul viitor.

Carla’s Dreams este noul membru al juriului X Factor

X Factor_juriuCarla’s Dreams, unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, se alătură anul acesta Deliei, lui Ștefan și lui Horia la masa juriului X Factor, la cel de-al șaselea sezon al super show-ului, difuzat în această toamnă la Antena 1.

„Pornesc la drum în acest proiect fără să îmi setez anumite așteptări, vreau să fiu surprins și sunt convins că așa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de acțiune, încerc să fiu foarte deschis, dar în același timp să rămân eu și să reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmărit sezoanele trecute, cumva e greu să eviți X Factor și am descoperit aici oameni care au demonstrat că acest show te poate aduce în atenția publicului pe merit. Nu știu să spun acum ce fel de jurat voi fi, ci doar că voi încerca să fiu cât mai onest!”, a declarat Carla’s Dreams.

Și în acest sezon, diva Delia pornește cu un vizibil avantaj – este singura care cunoaște adevărata identitate a noului jurat, între cei doi existând numeroase colaborări: „Am cântat de atâtea ori și am petrecut atâtea ore împreună, încât a fost inevitabil!”, a povestit Delia, mai ales că în jurul identității noului jurat s-au vehiculat și se vehiculează încă o mulțime de ipoteze. „Cred că vom avea un sezon plin de surprize și va fi un spectacol în sine tot ce se va întâmpla cu membrii juriului, sper să fie și un soi de concurență între noi, pentru că așa-i firesc. Și eu sunt foarte curioasă să văd cum vor decurge lucrurile, știu doar că voi fi destul de fermă pe poziție, dar în același timp calmă și liniștită. Probabil că voi fi un liant între cei trei, voi fi din nou aducătoare de pace și de liniște”, a povestit amuzată jurata, care a completat: „Să speram că nu ne vom scoate ochii!”

Pentru Horia Brenciu, lucrurile sunt clare: „Dacă anul 2016 ne aduce o surpriză, atunci singurul care putea s-o ilustreze este însuși Carla sau Carla’s sau Sergiu – pentru că acesta va fi numele lui de cod – așa cum am avut plăcerea să-l cunosc, zilele trecute, în carne și oase și… vopsea. El are o aură plină de mister, în adevăratul sens al cuvântului. Așadar, să mă ierte dacă îl voi apela, din când în când, chiar Carla sau derivate ale acestui nume. Oricum, după atâția concurenți talentați din Republica Moldova care au fost prin București, era și cazul să apară și un jurat de peste Prut care să-i reprezinte pe frații noștri”, a comentat Horia.

Printre noutățile pe care le aduce noul sezon se numără și faptul că anul acesta vor exista patru grupe: 14-24 fete, 14-24 băieți, peste 24 de ani și grupuri. Etapa bootcampului aduce și ea modificări majore, anul acesta jurații vor putea apela la „Scaunul de aur” sau scurtătura care va duce un concurent direct în galele live ale show-ului. Până a ajunge în bootcamp însă, concurenții vor avea nevoie de 3 „DA” la audițiile cu juriul, etapă ce anul acesta va avea loc între 25 iulie și 9 august, la Palatul Copiilor, din București.

Iulia Albu, în juriul show-ului „Bravo, ai stil!”, la Kanal D

iulia-albu_1Iulia Albu este unul dintre cei trei membri ai juriului show-ului „Bravo, ai stil!”, ce va intra în grila de toamnă a Kanal D. Critic de modă acid și influent, Iulia Albu este o prezență care nu te poate lăsa indiferent, prin extravaganță, atitudine și discurs.

De-a lungul timpului, comentariile tăioase și pertinente la adresa modului în care se îmbracă vedetele autohtone au făcut din Iulia Albu un personaj temut și credibil deopotrivă.

„Cu siguranță vom avea parte de o competiție foarte interesantă, creativitatea și abilitățile concurentelor privind compoziția și cromatică vor fi solicitate la maximum. Mă aștept la multă imaginație, la interpretări cât se poate de personale și la foarte multe surprize”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu este absolvent UNARTE (Universitatea Națională de Arte București), secția Modă, a colaborat cu branduri de renume, a fost fashion editor pentru publicațiile „Ideal Mariaj” și „The Grand Magazine”. De asemenea, a colaborat cu „OK Magazine” pentru rubrica „Poliția modei”. Pe Iulia Albu o puteți urmări, în fiecare joi, în show-ul de noapte „WOWbiz”, în cadrul rubricii „WOW sau Bau-Bau? Verdict Iulia Albu”, un proiect ambițios și de succes, unicul de pe piața TV din România în zona de fashion police.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format internațional de succes (format orginal: My Style Rocks), ce va intra în grila de toamnă a Kanal D. Concurentele vor evolua în fața unui juriu competent și a telespectatorilor pentru a demonstra că au atitudinea și stilul necesare pentru a câștiga marele premiu – 100.000 de lei și o colaborare ce le poate aduce succesul în televiziune. Emisiunea îmbină divertismentul cu probele de stil și conflictele inerente unei astfel de competiții. Podiumul este pretextul pentru ca participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească telespectatorii și juriul.

Până în acest moment, peste 3.000 de concurente s-au înscris în cursa pentru cel mai așteptat show al toamnei. În continuare, reprezentantele sexului frumos dornice să își pună în valoare personalitatea prin ținută, în emisiunea „Bravo, ai stil!”, sunt invitate să se înscrie pe pagina casting.kanald.ro.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!