Inna, cea mai mare bază de fani pe Social Media (video)

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 4 martie 2016

Inna

Cea mai cunoscută cântăreață din România, Inna, bate toate recordurile nu numai cu hit-urile lansate, ci și în rândul popularității fanilor. 

După ani de zile în care a deținut cel mai urmărit cont de Facebook din România, Inna adună milioane de fani acum și pe Instagram și Twitter. Iar pe Youtube, vedeta a depășit deja impresionanta performanță de a avea peste un miliard de vizualizări.

Succesul s-a ținut scai de Inna în ultimii ani. E adorată de fanii din toată lumea, darcei mai fideli rămân cei din România. 12 milioane de oameni îi urmăresc cu sufletul la gură postările de pe Facebook, dar artista se poate lăuda acum cu o nouă performanță: contul ei de Instagram devine cel mai popular în rândul artiștilor români, cu peste un milion de oameni dornici să fie la curent cu noutățile postate de vedetă. Artista a ținut neapărat să-și răsplătească fanii, așa că le-a pregătit un video special pentru Instagram (https://goo.gl/m0B05m).

Fanii vor găsi videoclipul integral pe pagina de Facebook a vedetei. Pe lângă Twitter, unde Inna este urmărită de peste un milion de oameni, se bucură de o popularitate incredibilă și pe Youtube, unde a trecut deja de cifra de un 1,6 milioane de abonați. E o performanță greu de atins, mai ales când nu vorbim despre artiști americani. Inna a fost deja premiată de cei de la Youtube după ce două dintre videoclipurile sale, „In Your Eyes” feat. Yandel și „Cola Song” feat. J Balvin au fost vizualizate de peste o sută de milioane de ori. Iar cifrele continuă să impresioneze. Contul Innei de Youtube are în total peste UN MILIARD de vizualizări.

Și e abia începutul, spune artista, care are planuri mari pentru anul acesta. Inna le oferă acum cadou fanilor ei videoclipul piesei „Rendez Vous”, filmat în Costa Rica.

Se anunță, așadar, un an plin pentru Inna, care în luna martie va reveni în Mexic pentru concerte în Mexico City și în Guadalajara la Pepsi Center și Teatro Estudio Cabaret.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!