Insulă scoţiană, pe piaţă la doar £550.000

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 22 iulie 2015

uk_Gigalum island

O insulă aflată pe coasta de vest a Scoţiei a fost scoasă la vânzare pentru suma de £550.000, fiind „soluţia perfectă pentru vânătorii de insule care au la dispoziţie un buget mai modest”.

Insula Gigalum este o insulă privată, cu o suprafaţă de aproape 8 hectare, pe care se găseşte o casă modernă cu trei dormitoare ensuite, plăji private, păduri, stânci, pajişti şi privelişti superbe cu marea.

O plimbare pe jos de la plaja de familie din lagună, în jurul insulei, îi dă proprietarului şi musafirilor acestuia posibilitatea de a vedea împrejurimi fabuloase, în distanţă zărindu-se insulele Gigha, Cara, Kintyre şi Jura şi chiar şi Irlanda de Nord.

O cărare face legătura între digul insulei şi Gigalum House, construită în 1980, în estul insulei. Casa are un centru octagonal, cu patru aripi care includ trei dormitoare ensuite şi o bucătărie. Focile se pot vedea adesea pe stâncile din partea sudică a insulei, în timp ce vidrele se mai scaldă pe lângă ţărm, iar delfinii pot fi zăriţi acompaniind pescarii locali în căutare de homari.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!