Inter transferă un puști român

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 mai 2014

532 george puscas

Acesta va deveni fotbalistul sub 20 de ani pe care o echipă din străinătate dă cei mai mulţi bani, 600.000 de euro, pentru a-l lua din România în ultimii 10 ani. Anterior, cel mai bine vândut jucător tânăr a fost Alibec, ajuns tot la Inter pentru doar 500.000 de euro.

„M-am împrietenit cu Zanetti şi Cambiasso”, spunea, după 4 luni la Inter, George Puşcaş. Tânărul internațional, titular în selecţionatele României U18 şi U19, va rămâne coleg cu jucătorii argentinieni. Pentru că a impresionat în campionatul şi Cupa de tineret a Italiei, ba a fost şi rezervă în câteva partide de Serie A, indonezianul Thohir a hotărât să le plătească celor de la Liberty Salonta 600.000 de euro!

Suma este un record pentru România în ceea ce priveşte fotbaliştii sub 20 de ani. Grozav, Alibec, Daminuţă sau Bălaşa au costat sub 500.000 de euro. „I-am convins prin evoluţii, iar acum aştept debutul în Serie A. Sunt pregătit oricând mă va chema Walter Mazzari”, a spus Puşcaş după ce a aflat că Inter îl va lua definitiv. Orădeanul va fi al patrulea atacant din lot, după trei argentinieni, veteranii Milito, Palacio şi speranţa Icardi.

„Vin oricând la naţională. Îl admir pe Marica, aş vrea să fim colegi!”, a mai spus George Puşcaş, făcând clare intențiile sale de viitor.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!