Interdicții și urmăriri penale pentru fanii Stelei

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 octombrie 2014

555 galerie steauaJandarmeria a început întocmirea documentelor pentru urmărire penală în cazul a trei suporteri stelişti, iar alţi cinci suporteri au primit interdicţie de intrare pe stadioane pentru un an.

“În urma incidentelor petrecute duminică seară, în zona stadionului, înaintea meciului, au fost reţinuţi șase suporteri de la Peluza Sud, care refuzaseră controlul corporal şi au provocat incidente în tramvaiul 41. Au fost aruncate mai multe pietre şi un autoturism a fost avariat. Pentru trei dintre ei s-a început întocmirea documentelor de constatare necesare urmăririi penale pentru loviri şi alte violenţe. Pentru alţi trei s-au aplicat amenzi totale în valoare de 600 de lei pentru participare la scandal şi s-a aplicat complementar măsura interzicerii pe arenele sportive pentru o perioadă de un an”, informează Jandarmeria.

Incidente au existat şi în interiorul stadionului din Bulevardul Ghencea. “În total au fost aplicate 13 amenzi, în valoare de 3100 de lei, pentru cinci dintre suporteri aplicându-se măsura complementară de interzicere pe arenele sportive pentru un an, trei pentru participarea la incidentul din tramvaiul 41, unul pentru ascunderea feţei cu obiecte de îmbrăcăminte şi unul pentru încercarea de a pătrunde pe teren. Patru sancţiuni cu amendă au fost aplicate pentru intrarea pe stadion în stare de ebrietate, trei pentru participare la scandal, una pentru pătrunderea pe stadion fără documente de acces, una pentru ascunderea feţei cu obiecte de îmbrăcăminte, una pentru introducerea de banere cu mesaje obscene, una pentru încercarea de pătrundere pe suprafaţa de joc, una pentru refuzul legitimării şi una aplicată unui steward pentru nerespectarea obligaţiilor din planul de acţiune”, a mai spus purtătorul de cuvânt al instituției.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!