Ioana Băsescu, căsătorie în secret

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 5 iunie 2014

Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civilă având loc duminică la Primăria Azuga, în prezența părinților celor doi și a nașilor. Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, că după căsătorie, fiecare dintre soți își va păstra numele de familie.

Potrivit lui Samson, care a oficiat cununia civilă a celor doi, niciunul dintre ei nu are domiciliul în Azuga, însă au avut posibilitatea, conform legii, de a depune o cerere cu 15 zile înainte și de a se căsători la Azuga. „Nu este primul cuplu care nu e din Azuga și care se căsătorește aici”, a adăugat primarul orașului. Nașii celor doi sunt Raluca și Dumitru Bucur.

Presa relata că fata cea mare a președintelui, Ioana, a fost cerută în căsătorie în 2013, de Crăciun, de avocatul Radu Pricop, care provine dintr-o familie cunoscută din Suceava, tatăl acestuia fiind un fost senator PSD. Potrivit presei, Radu Pricop este bun prieten al Elenei Băsescu, dar și al soțului acesteia, Bogdan Ionescu, are 36 de ani, este asociat al unui cabinet de avocatură și locuiește într-o zonă de lux a Capitalei. Fiica cea mare a președintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formației Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureștiului la acea vreme.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!