Iordănescu ar fi vrut mai mult

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 iunie 2015

586 iordanescuSelecționerul Anghel Iordănescu a declarat după meciul cu Irlanda de Nord, scor 0-0, din preliminariile Euro-2016, că îl bucură punctul obținut, însă a menționat că ar fi vrut mai mult de la elevii săi și de la joc.

„Sincer să fiu, ne bucură și acest punct, poate să însemne enorm de mult în economia jocurilor la final. Ținând cont de problemele pe care le-am avut, de numărul de indisponibilități, rezultatul este bun pentru echipa națională. Îmi pare rău că jucătorii nu au putut să iasă de sub presiunea adversarului, am intrat în acest loc de luptă, de uzură. Aș fi vrut mai mult de la jucătorii noștri și de la joc. Cred că acest rezultat ne menține în poziția de lider, la o cotă morală foarte bună și sunt convins că putem aborda altfel jocul cu Ungaria, în condițiile în care sper să avem mai mulți jucători care au fost accidentați refăcuți. Avem nevoie de o altă prestație la Budapesta, cu Ungaria”, a spus Iordănescu.

El a precizat că reprezentativa Irlandei de Nord este pentru el o certitudine și a progresat enorm. „A dovedit-o de-a lungul jocurilor pe care le-a avut și la meciul de astăzi mi-a lăsat o impresie foarte bună.” Iordănescu a menționat că naționala României trebuie să trateze cu seriozitate meciurile care au mai rămas, calificarea nefiind încă jucată. „M-a mulțumit faptul că echipa noastră a reușit să reziste 90 de minute”, a mai spus el.

Din nefericire, chiar și cu jucători indisponibili, naționala nu a arătat nici măcar o singură idee de joc, iar acesta este cu adevărat un lucru care să îngrijoreze în perspectiva viitoarelor confruntări, deosebit de importante.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!