Iordănescu și-a prelungit contractul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 noiembrie 2015

607 iordanescuPreşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat într-o conferinţă de presă că selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a prelungit contractul şi că noul acord este valabil până la finalul Campionatului European din 2016.

„În această dimineaţă s-a semnat continuarea acordului cu selecţionerul Anghel Iordănescu. A fost doar o chestiune de timp, nu s-a pus problema financiară. Toţi ne-am dorit să continuăm, nu s-a ridicat o asemenea chestiune. Mă simt încântat să lucrez cu domnul Iordănescu. Din punct de vedere financiar a rămas acelaşi contract. Ne referim acum doar la prelungirea lui până după Campionatul European din Franţa. În ultima perioadă am avut ca obiectiv meciul cu Italia, urmează cantonamentul din iarnă, apoi am stabilit amicalul din martie şi urmează să mai perfectăm încă unul, acestea au fost discuţiile din ultima perioadă”, a spus Burleanu.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat la 29 octombrie prelungirea contractului selecţionerului Anghel Iordănescu, care expirase la finalul preliminariilor Campionatului European din 2016.

Anghel Iordănescu se află la conducerea tehnică a echipei naţionale a României din octombrie 2014. Cu Iordănescu selecţioner, prima reprezentativă a obţinut calificarea la Euro-2016.

Selecţionerul a declarat că îşi doreşte ca România să evolueze la Paris la Campionatului European de anul viitor, pentru că este mai uşor de găsit cantonament, precizând totodată că „tricolorii” ar trebui să nu se mai prezinte la competiţie dacă se tem de atentate.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!